icon

Hirsutismus

flowerlara
23. jan 2023

Zdravim mala niektoré hirutozmus zisťujú mi to na endokronologiimala niektorá ako ste to riešili ďakujem

stellarstar
•
23. jan 2023

@flowerlara áno mám

lamonita
•
23. jan 2023

Aj ja mam. Chodím na IPL laser už 10 rokov... len tvar. Ruky trham epilátorom. Nohy som roky voskovala, teraz len holim. Zvažujem HAK ale som presvedčená , že ma do tohto stavu dostala práve antikoncepcia na začiatku môjho sexuálneho života...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

flowerlara
autor
•
23. jan 2023

@lamonita mi doktorka povedala že hormonálne lieky vraj je škodlivá vy ste brala

flowerlara
autor
•
23. jan 2023

@stellarstar ako ste riešila

stellarstar
•
23. jan 2023

@flowerlara nijak, ipl nepomohlo, tie depilačné pásky a vosky mi nerobia dobre mám z nich extrém červenú pokožku tak si to len holim

lamonita
•
23. jan 2023

@flowerlara nerozumiem veľmi, skus sa opýtať ešte raz

flowerlara
autor
•
24. jan 2023

@lamonita že či vám uškodila ťa hormonálna liečba či pomohlo vám niečo zasa IPL je drahé a som počula že antikoncepcia že škodí a že aj neplodna môžem byť

lamonita
•
24. jan 2023

@flowerlara začalo to antikoncepciou. Prestali vyrábať ten druh, kt. som užívala, nasadili mi iný. Moje telo zareagovalo otrasnym akné a zvýšením ochlpenia. Nasledovala diagnóza PCOS takže áno, ťažko som otehotnela. A možno za to môže HAK. Oficiálne mi to žiaden Dr ale takto neinterpretoval. Reakcie na HAK sú veľmi individuálne. Áno IPL je drahé ale bohužiaľ... platím to.

flowerlara
autor
•
25. jan 2023

@lamonita a pomáha to však že to stojí dosť antikoncepcia je škodlivá poznala som ženy ktoré stratili menštruáciu mali záväzné ochorenia

lamonita
•
25. jan 2023

@flowerlara tak mam dlhšie pokoj ale chlpy znova dorastu... chodím už 10 rokov nonstop dookola odstraňovať laserom

flowerlara
autor
•
26. jan 2023

@lamonita koľko ste dala

lamonita
•
26. jan 2023

@flowerlara 2 alebo 3x rocne som zvykla chodit. po 50 eur zakaždým. Iba tvar chodim