Hirsutismus
Zdravim mala niektoré hirutozmus zisťujú mi to na endokronologiimala niektorá ako ste to riešili ďakujem
Aj ja mam. Chodím na IPL laser už 10 rokov... len tvar. Ruky trham epilátorom. Nohy som roky voskovala, teraz len holim. Zvažujem HAK ale som presvedčená , že ma do tohto stavu dostala práve antikoncepcia na začiatku môjho sexuálneho života...🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@lamonita mi doktorka povedala že hormonálne lieky vraj je škodlivá vy ste brala
@stellarstar ako ste riešila
@flowerlara nijak, ipl nepomohlo, tie depilačné pásky a vosky mi nerobia dobre mám z nich extrém červenú pokožku tak si to len holim
@flowerlara nerozumiem veľmi, skus sa opýtať ešte raz
@lamonita že či vám uškodila ťa hormonálna liečba či pomohlo vám niečo zasa IPL je drahé a som počula že antikoncepcia že škodí a že aj neplodna môžem byť
@flowerlara začalo to antikoncepciou. Prestali vyrábať ten druh, kt. som užívala, nasadili mi iný. Moje telo zareagovalo otrasnym akné a zvýšením ochlpenia. Nasledovala diagnóza PCOS takže áno, ťažko som otehotnela. A možno za to môže HAK. Oficiálne mi to žiaden Dr ale takto neinterpretoval. Reakcie na HAK sú veľmi individuálne. Áno IPL je drahé ale bohužiaľ... platím to.
@lamonita a pomáha to však že to stojí dosť antikoncepcia je škodlivá poznala som ženy ktoré stratili menštruáciu mali záväzné ochorenia
@flowerlara tak mam dlhšie pokoj ale chlpy znova dorastu... chodím už 10 rokov nonstop dookola odstraňovať laserom
@lamonita koľko ste dala
@flowerlara 2 alebo 3x rocne som zvykla chodit. po 50 eur zakaždým. Iba tvar chodim

@flowerlara áno mám