Hľadám citlivú a chápavú sexuologičku na terapiu
Ahojte prosím o nejaké odporúčanie. Som single ale s veľkým odporom k sexu mám za sebou zneužitie v puberte (žiaľ opakovane pod vyhrazkami) prvý partner ma poslal na upt. Neverím mužom mam odpor k sexu a erotike skoro nič ma nevzrusuje. Hanbím sa o tom rozprávať takže by som ocenila niekoho citlivého a ľudského. Na terapie chodím ale pani nemá sexuologicke zameranie. Mala by to byt žena aby som sa cítila komfortnejšie. Problém je veľký. Túžim po vzťahu ale takto to žiaľ nejde. Všetko mi je neprijemne. Jedine co znesiem co sa erotiky týka je literatúra. Oblasť ma zaujíma ale skôr ako napr umenie, páčia sa mi obrazy ale sama maľovať neviem a nechcem sa to naučiť 😃 tak ma zaujíma aj sexualita ale netúžim ju zažívať. Možno sexuológ potvrdí ci som proste asexual alebo som len bloknuta skrz traumy ktorých nebolo málo 🥲 a následne budeme vedieť začať liečbu. Menzes mam presný ako hodinky aj ovuláciu plus žiadne bolesti takže hormóny mám OK. Žiadne libido a odpor nie je záležitosťou hormónu ale skôr psychiky. Viete mi povedať koľko stoja sedenia? Existuje možnosť ísť skrz výmenný lístok a mat 15 sedení zadarmo ako u psychológa? Už tak ma dosť stoja terapie keďže chodím dlhodobo. Ďakujem
Na výmenný lístok, nepoznám
A
Je mi to ľúto a veľmi ti držím palce 🌹
@anonym_autor a čo tá Caisova v Košiciach? Ja som u nej nebola,ale vyjadruje sa v podcastoch, v novinách a je uznávaná.

Mudr. Sediva, ale na priamu platbu, cennik najdes na jej stranke