icon

Hľadám ľudového liečiteľa na neplodnosť z okolia Košíc

chcembabo
13. mar 2012

Ahojte. Prosím Vás , viete mi niekto poradiť nijakých liečiťelov z KE alebo okolia ? Chcela by som pomocť z otehotnením. Ďakujem 🙂

Strana
z2
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
bayuska
20. júl 2013

@chcembabo moja rodina a znamy vyuzivaju "sluzby" pana Tomasa z dedinky Kluknava .... ak chces, tak sa ozvi a dam ti do ip cislo

nika4444
22. dec 2013

ahojte mohli by ste mi dat kontakt na pana Fabiana? chcela by som sa informovat, ci pracuje cez sviatky a ci by vzal moju znamu dakujem.

claire11
27. jan 2014

Ahojte, rada by som prispela radou, hoci som neskoro narazila na tento príspevok. Tiež mám skúsenosti s pánom Fabiánom.
Môj názor je taký, že vizitka ktorá bola zverejnená vyššie, je len takou zásterkou. P. Fabián síce napráva chrbtice, ale popritom robí aj iné veci. Pracuje aj s energiami, rôznymi predmetmi. Takže vám neodporúčam ho navštevovať pokiaľ nechcete mať do činenia s mágiou a podobnými bludmi. Poznám viacero ľudí ktorí ho navštívili s rôznymi problémami, väčšine z nich povedal že majú problémy so žalúdkom, s hrubým črevom, trávením a podobne, a to usúdil po troch sekundách, len čo človek vošiel do miestnosti...
Ako človeka ho neodsudzujem, len vravím čo som videla a zažila.
Toť moja skúsenosť.
Želám pekný večer.

cekankacamomille
17. máj 2014

@claire11 nemate prosim na neho kontakt? surne :/

cekankacamomille
17. máj 2014

@w1hrj nemate prosim na neho tel. cislo? nikde nemozem najst a je to surne. vdaka

katika312
15. jún 2014

@bayuska ahoj.je ten pan dobry?das mi nanho kontakt prosim?dakujem

sfera
15. jún 2014

Fabian s neplodnosťou určite nepomôže!

bayuska
15. jún 2014

@katika312 ahoj, ano je uzasny ale bohuzial neprijima momentalne novych "pacientov", lebo uz nestiha, je maximalne vytazeny :(

kajka8786
18. aug 2014

@w1hrj
prosim vas neviete mi poslat tel.cislo na pana Fabiana?...dakujem

leonus
7. apr 2016

@bayuska v tej dedine je iba on sam? Mam namysli liecitela teraz ohladom chrbtice a pocula som ze aj vestec je tam nejaky

bayuska
8. apr 2016

@leonus netusim

leonus
9. apr 2016

@bayuska a kontakt na toho Tomasa mi nemozte poslat do spravy? Dakujem

bayuska
9. apr 2016

@leonus bohuzial, uz nanho nemam kontakt... ostal v pokazenom telefone

leonus
9. apr 2016

@bayuska skoda a ti znami nebudu mat co k nemu chodievali?

catherine_sk
9. apr 2016

@chcembabo

Dobry vecer. Precitala som si vas prispevok a myslim, ze by som vam vedela pomoct. Nie som sice z okolia Kosic, ale v tomto pripade vzdialenost nie je problemom. Ak ste registrovana na Facebooku, najdete ma pod mojim oficialnym menom Katarina Gazdagova.

Prajem pekny vecer.

leonus
9. apr 2016

@catherine_sk dobry vecer! No ste tam viac Gazdagove... Ja mam ale problem s chrbticou. Pocula som o tom panovi,ze lieci vsetko.

catherine_sk
Odpoveď bola odstránená
zita19
9. apr 2016

@catherine_sk uz nedetokujes, uz liecis aj neplodnost?

catherine_sk
9. apr 2016

@zita19 poradim aj vam? 🙂

Strana
z2