Hľadám ľudového liečiteľa na neplodnosť z okolia Košíc
Ahojte. Prosím Vás , viete mi niekto poradiť nijakých liečiťelov z KE alebo okolia ? Chcela by som pomocť z otehotnením. Ďakujem 🙂
ahojte mohli by ste mi dat kontakt na pana Fabiana? chcela by som sa informovat, ci pracuje cez sviatky a ci by vzal moju znamu dakujem.
Ahojte, rada by som prispela radou, hoci som neskoro narazila na tento príspevok. Tiež mám skúsenosti s pánom Fabiánom.
Môj názor je taký, že vizitka ktorá bola zverejnená vyššie, je len takou zásterkou. P. Fabián síce napráva chrbtice, ale popritom robí aj iné veci. Pracuje aj s energiami, rôznymi predmetmi. Takže vám neodporúčam ho navštevovať pokiaľ nechcete mať do činenia s mágiou a podobnými bludmi. Poznám viacero ľudí ktorí ho navštívili s rôznymi problémami, väčšine z nich povedal že majú problémy so žalúdkom, s hrubým črevom, trávením a podobne, a to usúdil po troch sekundách, len čo človek vošiel do miestnosti...
Ako človeka ho neodsudzujem, len vravím čo som videla a zažila.
Toť moja skúsenosť.
Želám pekný večer.
@claire11 nemate prosim na neho kontakt? surne :/
@w1hrj nemate prosim na neho tel. cislo? nikde nemozem najst a je to surne. vdaka
Fabian s neplodnosťou určite nepomôže!
Dobry vecer. Precitala som si vas prispevok a myslim, ze by som vam vedela pomoct. Nie som sice z okolia Kosic, ale v tomto pripade vzdialenost nie je problemom. Ak ste registrovana na Facebooku, najdete ma pod mojim oficialnym menom Katarina Gazdagova.
Prajem pekny vecer.
@catherine_sk dobry vecer! No ste tam viac Gazdagove... Ja mam ale problem s chrbticou. Pocula som o tom panovi,ze lieci vsetko.
@catherine_sk uz nedetokujes, uz liecis aj neplodnost?
@zita19 poradim aj vam? 🙂