icon

Hlien v stolici

5. mar 2025

Prosím vás mal niekto hlien v stolici? Už dlhšie ma boli pod pravým rebrom ulravuk brucha všetko ok akurát povedali že som veľmi nafúknutá. A už pár dní mám hlien v stolici, najprv iba trošku a dnes celkom dosť. Často ma nafukuje, niekedy hnačka. Bojím sa aby to nebolo niečo vážne. K dr samozrejme idem

veronika2316
5. mar 2025

Intolerancia...

taktotedanie
5. mar 2025

Alergie intolerancie vylucene? Objednaj sa na gastro alebo k alergologovi

autor
5. mar 2025

@taktotedanie nemám nič vylúčené nikdy som nebola ja gastro, idem sa objednať na kolonoskopiu ale bojím sa že to bude nádor nejaký 🤦😐

autor
5. mar 2025

@taktotedanie bodajby len intolerancia 🙏

kristie571
5. mar 2025

Nemyslim si, ze by to bol hned nador, skor nejaka alergia, intolerancia, funkcna porucha. Uvidis po kolonoskopii, neboj, vysetria ta zistia ze co a bude to ok. 🙂

taktotedanie
5. mar 2025

Tak bez vysetrenia nikto nevie

veronika2316
5. mar 2025

Kto ti s týmto hneď kázal na kolonosmopiu? Ja som mala dlhodobo podobne bola som nakoniec na gastre ale na gastroskopiu kde brali vzorky a zistili že mám 0% enzýmov laktaxy čiže by som nemala vôbec mlieko mala som aj mr pankreasu a mám divertikulozu

autor
5. mar 2025

@veronika2316 obvodná mi dnes kázala ísť na kolonoskopiu. Už mám termín ale teda zatiaľ asi iba nejakej základnej prehliadky alebo vyšetreni na gastre

kubizde
5. mar 2025

Nemysli hneď na najhoršie..ja som mala rovnake problémy plus bolesti brucha. Doktorka mi dala nolpazu a gaspan…podozrenie na gastritidu. Bola som aj ma sone a všetko ok. Upravila som stravu a je mi omnoho lepšie 🙂

maryetta
5. mar 2025

Ako dlho to trva? Hovoris ze hlien par dni... nebola si chora? Nemala si kasel? Hlien?

zabka79
5. mar 2025

Pozri si syndrom drazdiveho creva...skus proibs na par dni ci to zmizne