icon

Hnedé špinenie pred menštruáciou

5. máj 2023

Ahojte, už asi 8 mesiacov mávam 3-4 dni pred menštruáciou hnede spinenie. Snažíme sa aj o babatko, no nedari sa. Mam sa objednať k dr na hormonálny profil? Alebo skúsiť nejaké voľno dostupne vitiminy? Ma s tým niekto skúsenosť?

sajmonka_1216
•
5. máj 2023

Myslím že je to normálne a rozbieha sa tak ms.. ja to tak mám ale deň pred ms

majkaaa318
•
6. máj 2023

@sajmonka_1216 ja som toto tiež mala, ani nám sa nedarilo bábo a chodila som po vyšetreniach,dokonca aj v CAR to vôbec neriešili, že to je normálne. Potom sme vyskúšal Napro prístup, tam som zapisovala hlien aj spinenie do tabuľky plus mala kontrolné odbery krvi v presne stanovené dni cyklu a lekár hneď na prvej konzultácii zistil z toho veľký nedostatok progesterónu. Nasadil liečbu a hneď v prvý cyklus som otehotnela a úspešne donosila. Možno by si to mohla skúsiť takto riešiť aj so svojím gynekológom. Za pokus to stojí.

viky173
•
6. máj 2023

co sa tyka hnedeho spinenia pred menstruaciou, tak aj ja to mavam, niekedy aj niekolko dni, malo by to byt normalne... s tym, ze sa Vam nedari sa kludne objednaj najskor ku svojmu lekarovi a uvidis, co Ti navrhne
ako dlho sa uz snazite? ja mam cysty na vajecniku a velmi nepravidelny cyklus a lekar mi povedal, ze ked rok sa budeme snazit a nepodari sa, tak mam prist a budeme to riesit
drzim palce

majkaaa318
•
6. máj 2023

Áno určite choď na vyšetrenie, môže to byť dlhá cesta. Závisí aj koľko máš rokov, niekedy netreba čakať ani ten rok.

autor
•
6. máj 2023

.. my sa snažíme už 10 mesiacov a okrem tohoto hnedého spinenia mávam aj PMS, ovulaciu mávam aj menštruáciu pravidelne. Objednám sa k dr a uvidí sa

sajmonka_1216
•
7. máj 2023

@majkaaa318 ja s týmto nemám problém. Nemám žiadne spinenie mimo cyklu, len kym sa rozbehne ms a je tam fakt tá krv, tak to je take spinenie, napr večer a ráno už normálna ms

majkaaa318
•
8. máj 2023

@sajmonka_1216 ja som chcela odpovedať autorke, len je ako anonym a omylom som označila teba. Skôr poznám to spinenie čo popisuje ona, naozaj aj niekoľko dní pred ms, kedy netušiš, ktorý den sa vlastne rozbehne.