Hnedý a čierny menzes
Ahojte ženy môžte mi poradiť neviem už 3dni mám menzes ale farba nieje červená ako má byť ale čierne neviem čo to je veľmi sa bojím volám na gynekológie nedvíha už mi je na nervy ďakujem
@patuska00 zvyknem to mat na zaciatku alebo na konci
Zalezi ajy vek okolo 20tke som mala take aj 14 dni ....to je slabší ms
@patuska00 smer urgent..keď ti neberie gynekológ...
U našej gynekológie musíš byť objednana lebo ináč
A máš aj nejaké iné potiaže? Bolesť, teplotu alebo veľké kŕče? Ak sa nevieš dostať k svojmu gynekológovi, tak by som si asi zašla na pohotovosť. Nemusí to byť nič ale môžeš mať napríklad nejaký zápal v sebe
uz tri dni to mas takto? fuha, to by som asi tak dlho nevydrzala cakat so zalozenymi rukami a nerobit nic, asi by som sa bala. snad to teda ale nebude nic vazne. ak ti neberie, chod na urgent, rozhodne si myslim, ze by si to mala riesit hned. netusim, co to moze byt, ale vobec mi to nepride normalne teda.
Ja som taky mala ked som mala mimomaternicove tehotenstvo.. ale tak u teba to takto nemusi byt
Ano aj ja sa bojím
Volala mi sestrička a povedala že to je normálne tak ja už nechápem.
@patuska00 byva to aj po alebo pri zapale.
Je to normalne, cierne kusky su koagula, teda zrazena krv, ked su to male kusky a nie je ich vela, je to uplne v poriadku. To tu vsetky krvacate jasne cervenou krvou celych 5 dni? Ak by krvacanie bolo velmi silne, citila by si sa slaba, alebo malatna, vtedy chod na pohotovost, ale inak to fakt nie je na urgent.

Ved sa oblec a chod k svojmu gynekologovi sadnut do cakarne, ked si urgent.