icon

Hnedý výtok u 16-ročnej

5. sep 2022

Ahojte. Mám 16, menštruáciu som ešte nemala. Dnes som si všimla akoby hnedý výtok. Môže to byť znak prvej menštruácie alebo niečo iné? Ako začínala menštruácia u vás? Neviem čo mám čakať a s mamou sa o tom hanbím rozprávať.

lydia13
•
5. sep 2022

Ano, u mňa to začalo rovnako

anavixy
•
5. sep 2022

Presne takto, o chvilu bude červený 🙂

mimka11111
•
5. sep 2022

S mamou sa o Tom určite porozprávaj a áno, začína menštruácia

hanka17
•
Odpoveď bola odstránená
•
silvia31
•
6. sep 2022

Menstuacia sa už robrbehuje bolesti sa zadné neobjavujú ?

autor
•
6. sep 2022

@silvia31 nie. Nič ma nebolí, nemám žiadne predmenštruačné príznaky (náladovosť,…). Dnes som už výtok nemala, len raz včera, odvtedy nič.

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
babydesire
•
7. sep 2022

Menzes tiez som najprv spinila,ani nevsimla,az moja mama ked sla prat, a uz mi len podala vlozku...

Preco sa hanbis snou otom rozpravat ?
Ja som myslela,ze fnes uz to neni take tabu..
Ja sa neviem dockat,az bude moja dcera toto zazivat..l 😁 zatial ma len 4r. Ja sa praveze bojim, ze sa radsej takto zdoveri na forach, nez by to prebrala somnou 😢 Dufam,ze nie, budem sa snou rozpravat otkm postupne ako budr dospievat 😀

autor
•
7. sep 2022

@babydesire mame som to povedala, máme veľmi dobrý vzťah, mám aj staršiu sestru, ktorá má ms od 13 rokov. Len je to pre mňa dosť ťažké prijať, kedže sa liečim z anorexie. Ešte pred rokom a pol som mala 27 kíl, teraz mám niečo cez 40 kg.

babydesire
•
7. sep 2022

Aha tak...tak preto ten menzes tak neskoro nzbehol...je to dobra spravz a dvojnasobne - prvh ms a tvoj organizmus pracuje stale viac tak ako ma... drz sa, este treba pribrat ale ocivicne to je nz dobrej ceste..aj mama a sestra sa isto potesili, lebo je to znamkz zdravia 🙂