icon

Holíte sa pred návštevou gynekológa?

28. sep 2025

Baby holíte sa ku gynekológovi? Ja idem prvý krát 😔

Strana
z6
zmrzlinka2021
28. sep 2025

@anonym_autor nikdy.

ivik4
28. sep 2025

Holim sa nonstop takze ano aj k nemu

janai1
28. sep 2025

kvôli návšteve lekára nie, kvôli sebe áno

mullerova46
28. sep 2025

@anonym_autor pár dní pred návštevou áno ale nie úplne kvôli nemu len aby som sa ja cítila lepšie

really8
28. sep 2025

@anonym_autor ano holim sa specialne kvoli nemu. Par minut/hodin pred navstevou.

autor
28. sep 2025

A sukňu si obliekate?

stellarstar
28. sep 2025

@anonym_autor jasné, dávam si aj parfém tam dole, pre istotu aj trblietky a aj piercing tam strčím a ked nezabudnem dám tam aj tú svietiaciu disko guľu 😝
Humor bokom. Nie, ked sa holím tak len a len pre seba. Nie pre partnera, nie do práce pre kolegyne a kolegov, nie pre gynekológa či dr iného oboru

really8
28. sep 2025
@anonym_autor

A sukňu si obliekate?

@anonym_autor saty

petamich
28. sep 2025

Nijako specialne sa neobliekam a ani sa nijako specialne neupravujem, udrzujem tam prijatelny stav priebezne 🙂

minenkaa
28. sep 2025

Idem tak ako aj k inému lekárovi ,načo sukňu ,zbytocne zavadzia

pe_mi
28. sep 2025

Holim sa priebežne , pred návštevou gyn však pedantnejšie 🧐😁 by som to nazvala
Sukne som nenosila nikdy poviem pravdu, ani ako dospievajúca ku gyn

eeffka
28. sep 2025
@minenkaa

Idem tak ako aj k inému lekárovi ,načo sukňu ,zbytocne zavadzia

@minenkaa no sukna/saty je dost prakticka ne gynde, vyhrnies zhrnies nemusim tam behat naholo, ci v nohavickach.je to o dost dostojnejsie, aspon pre vacsinu zien

michaela329
28. sep 2025

@anonym_autor ja sa upravujem vždy, takže bývam 🤷 Jemu je to asi jedno. Mne by vadilo, keby sa mi musel "v húštine hrabať". A tiež mám vždy sukňu.

katrin21
28. sep 2025

Ja sukmu vzdy, co tam mak cakat hola? Sukna je top.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
28. sep 2025

Neviem si predstaviť tam ísť neoholena, ani by ma to nenapadlo 😆

minenkaa
28. sep 2025
@eeffka

@minenkaa no sukna/saty je dost prakticka ne gynde, vyhrnies zhrnies nemusim tam behat naholo, ci v nohavickach.je to o dost dostojnejsie, aspon pre vacsinu zien

@eeffka u gynekológa,je ako čo presne nedôstojne ,že prejdem na kozu s holou riťou a tam si aj tak ľahnem a roztiahnem nohy

bg92
28. sep 2025

Aj ked mam suknu tak si ju v kabinke vyzleciem ved zavadzia a krci sa. Drama z 3 krokov s holym zadkom na kozu kde aj tak musite roztiahnut nohy je ozaj zbytocna

slavomira236
28. sep 2025

@anonym_autor nosim nieco dlhsie dlhsie tricko suknu mikinu prkste nieco pod rit

slavomira236
28. sep 2025

@anonym_autor inak niekde som citala ze gynekologom je jedno ci ste akebo nieste oholena hlavne ze je zena osprchovana

anonym_39d3f2
28. sep 2025

Raz som čakala v čakárni a pani si prišla po recept na antikoncepciu aj s dcérou.
A sestrička že,joooooj ale vy ste už obe dlho neboli na prehliadku,treba aj prehliadku spraviť,(už boli nastúpené u sestričky,ale bolo to počuť do čakárne) a oni že no ale nie,dnes nie,my sa objednáme a prídeme nabudúce,nie sme na prehliadku nachystané,a sestrička ich nahnala ku doktorke zo slovami:Nebojte sa,už sme tu videli všeličo!
Ano holím sa a na gyngu oto pedantnejsie.

anonym_780e15
28. sep 2025

Ti existuje niekto, kto sa neoholí pred plánovanou návštevou gynekológa …

ankare
28. sep 2025

@anonym_autor ano

anonym_9c266d
28. sep 2025

Hodím sa pre seba casto, takze ani lekar ma nezaskoci. Takze nepoznam take , ze idem k lekárovi a musim sa oholiť. Holim sa priebežne. Teda skôr depilujem.

bomba36
28. sep 2025

Vážne tu teraz opisujete údržbu svojich intímnych partií anonymnému uchýlovi?

mateson2004
28. sep 2025
@anonym_780e15

@anonym_780e15 myslíš ,že taká 70 ročná žena sa holí? Ja keď som chodila ešte v v 80 rokoch na gyndu tak myslím,že nikto sa neholil. Pred pôrodom oholili sestričky

mateson2004
28. sep 2025

A doktorom je to fuk. Sú aj taký, čo holenie neschvaluju

minenkaa
28. sep 2025
@anonym_780e15

@anonym_780e15 preco by sa mali holiť, keď to nerobia inokedy
A koľko mladých báb sa neboli

michaela329
28. sep 2025
@mateson2004

@anonym_780e15 myslíš ,že taká 70 ročná žena sa holí? Ja keď som chodila ešte v v 80 rokoch na gyndu tak myslím,že nikto sa neholil. Pred pôrodom oholili sestričky

@mateson2004 tá 70 ročná tam už ochlpenia moc hlavne nemá. A v neporovnávaj štandard v 80tkach a teraz. Ani nohy a podpazušia sa vtedy moc teda neholili.

mirage
28. sep 2025
@anonym_780e15

@anonym_780e15 vela zien

Strana
z6