Hormonálna nerovnováha
Ahojte. Budúci týždeň idem ku gyn na hormonálny profil. Konečne 🙏 Ja mam pocit ze cely mesiac mi je hrozne, pred ovu, počas ovu, potom PMS a nakoniec MS. Stále som v jednom kole. Chcem sa spytat je možné, že ak mi tam vyjdu nejaké odchýlky a potom mi to snáď nejako upravi 🙉 že bude lepšie? Mali ste pri nerovnovahe nejaké bolesti, tazkosti a potom sa ich zbavili? 🙏
Ahoj, áno mám veľké problémy od ovu do ms, silné PMS po očkovaní na covid sa mi rozhadzal ešte aj cyklus takže odchýlky mám aj 10 dní. Bolesti, pálivý výtok (výsledky v poriadku vraj z hormónov), bolestivé prsia, chute, podráždenosť... Hrozné.. Tiež uvažujeme s gyn nad nasadením duphastonu po ovu..
@luccija mala som aj ten a aj utrogestan a progestanelle a tie mi boli lepšie ako duphaston
@sunshine_18
@ninka99865 aha nepoznám tie lieky len mne minulý týždeň nasadil gyn Duphaston a som milo prekvapená, že mám pár dní do menzesu a som zatiaľ úplne normálna🙂

Ja som mala výkyvy od ovu po menzes -niekedy krátka LF, bolestivé bradavky ale ihneď po ovu, nespavosť, zima, chute.. a od kedy mi nasadili progesteron od ovu nedá sa to ani porovnať.