HPV 16
Výsledok HPV 16
Co nasleduje ďalej
Ma niekto skúsenosti
Ďakujem
@dianka997 pozri si čaj vilcacora, ale iba tento konkrétny s túto kôru, predávajú aj v sáčkoch, alebo také ako slama ale to je odpad, tento je veľmi dobrý na imunitu, aj na nádory, čo som si čítala recenzie. Je veľmi horský ale po 4 dňoch som si zvykla na tu chuť, píla som ho poctivo celú dobu do cytologie, po výsledkoch keď som mala negatívne som to začala flákať, nepijem ho už každý deň, keďže mam už negativne hpv ale tak 2-3x do týždňa si ho varím
Robí sa tak, ze kôru dáš do kastróla, zalejes to tak 700ml studenej vody a dáš variť, keď začne vrieť tak ešte na miernom ohni 10-15 min variš. Pošlem ti naň link 🙂
@dianka997 https://www.uncaria.sk/tovary/43-112-vilcacora-...
Ja som si už 2x objednávala to 1000g balenie, lebo ono pri každodennom používaní sa minie ani sa nenazdaš, ale pokiaľ by si chcela iba skúsiť tak samozrejme môžeš si tam dat aj to menšie balenie, len mne to kg prišlo najvýhodnejšie🙂
@dianka997 dobrý deň, našla som túto diskusiu, môžem sa opýtať, ako ste riešili HPV, mne vyšlo pozitívne HPV 16 a čítam podobne príbehy a skúsenosti žien. Ďakujem
@adriana161 som po Konizacii
@dianka997 to som už i ja, teraz už máš dobré výsledky? Ja ešte za výsledkom čakám

@dianka997 ja mam HPV 16 a 18 tie sú najhoršie, no nič pokiaľ ti to nebude robiť problémy ze by sa ti urobila nejaká zmena na krčku tak budeš iba sledovaná, inak ja som sa toho hpv zbavila, na minulej kontrole som už mala negatívne, teraz o 2 týždne idem na opakovanú cytologiu po 3 mesiacoch tak som zvedavá🙂