Hrbolčeky na krčku
Pri samovysetreni krcku (neriesme prosim ci sa to ma/ nema… proste som si ho nahmatala) som si na jeho povrchu v okoli otvoru nahmatala nerovny povrch, akoby hrbolceky. Dlhsie som si to tam neskumala, teda neviem odkedy to tam mam, ale v minulosti som mala krcok vzdy hladky. Na preventivke som bola naposledy pred rokom, vsetko ok. Je mozne ze na to ma vplyv bliziaca ms? K dr sa dostanem az v decembri…
Neviem ti poradiť keďže ja sa tam nešpáram dole a ani ty by si nemala a nechápem baby kt toto robia, na čo to je dobre?
@banalu áno, mám 2 deti. Popravde, neviem ci bol takýto po 2.porode/ uz to budu 2 roky, po prvom nie.
Tak to bude porodom, ja som si tak tiez nahmatala divny krcok, a hned som to riesila s gyn, ta povedala, ze je to porodom, laicky povedane, vytvorili sa na nom akokeby vrasky, po porode sa uz nikdy nestiahne na svoj hladky tvar pred porodom.

Neviem sice poradiť ,ale už minule tu niektorá spomínala ,že si nahmatala kŕčok a niečo..proste príbeh.toto má dosť zaujalo.robievate to ženy?ako viete ,že to je krčok, pokiaľ nie ste napr.gynekologičky?prečo si vlastne niekto samovyšetruje krčok?vôbec nie v zlom.prave má to zaujíma,že prečo to robíte?