icon

Hrčka v pošve

just_that_girl
30. apr 2025

Ahojte pred týždňom som si našla hrčku v pošve (asi 1,5cm) povedala som si že keď to po týždni nezmizne tak to začnem riešiť. Hrčka nebolí. Zažila to už nejaká z vás? Čo by to mohlo byť?

nelca0510
30. apr 2025

@just_that_girl začni to riešit u gynekológa. Hned.

beata3232
30. apr 2025

Krčok

jogy1984
30. apr 2025

Hmm rakovina

monikamama
30. apr 2025

@just_that_girl môže byť aj absces, to nie je nič záväzné, dajú sa antibiotika. Ale určite riešiť s doktorom a on povie co to je.

7miriam77
30. apr 2025
@jogy1984

Hmm rakovina

@jogy1984 ty vieš teda potešiť 🤔🤭

just_that_girl
autor
1. máj 2025

@jogy1984 takéto komentáre si prosím ťa nechaj pre seba

hopsas
1. máj 2025

@just_that_girl napíš na stránku gynimun poradňa je tam.online gynekológ poradí ti

jogy1984
1. máj 2025
@just_that_girl

@jogy1984 takéto komentáre si prosím ťa nechaj pre seba

@just_that_girl bola to len obyčajná odpoveď na tvoju otázku . Možnosť že ide o rakovinu je žiaľ reálna . Hlavne ak zoberieme do úvahy neustály nárast tejto choroby. Ja viem že je to nepríjemná možnosť ale ak chceš počuť len príjemne a pekne odpoveď plne dúhy a jednorožcov tak to nabudúce napíš .

hopsas
1. máj 2025
@jogy1984

@just_that_girl bola to len obyčajná odpoveď na tvoju otázku . Možnosť že ide o rakovinu je žiaľ reálna . Hlavne ak zoberieme do úvahy neustály nárast tejto choroby. Ja viem že je to nepríjemná možnosť ale ak chceš počuť len príjemne a pekne odpoveď plne dúhy a jednorožcov tak to nabudúce napíš .

@jogy1984 s oveľa väčšou pravdepodobnosťou to bude krcok alebo Bartholiniho žľaza alebo cysta alebo úplne normálna súčasť sliznice pošvy.