Hrčka v pošve
Ahojte pred týždňom som si našla hrčku v pošve (asi 1,5cm) povedala som si že keď to po týždni nezmizne tak to začnem riešiť. Hrčka nebolí. Zažila to už nejaká z vás? Čo by to mohlo byť?
Krčok
Hmm rakovina
@just_that_girl môže byť aj absces, to nie je nič záväzné, dajú sa antibiotika. Ale určite riešiť s doktorom a on povie co to je.
@jogy1984 takéto komentáre si prosím ťa nechaj pre seba
@just_that_girl napíš na stránku gynimun poradňa je tam.online gynekológ poradí ti
@jogy1984 takéto komentáre si prosím ťa nechaj pre seba
@just_that_girl bola to len obyčajná odpoveď na tvoju otázku . Možnosť že ide o rakovinu je žiaľ reálna . Hlavne ak zoberieme do úvahy neustály nárast tejto choroby. Ja viem že je to nepríjemná možnosť ale ak chceš počuť len príjemne a pekne odpoveď plne dúhy a jednorožcov tak to nabudúce napíš .
@just_that_girl bola to len obyčajná odpoveď na tvoju otázku . Možnosť že ide o rakovinu je žiaľ reálna . Hlavne ak zoberieme do úvahy neustály nárast tejto choroby. Ja viem že je to nepríjemná možnosť ale ak chceš počuť len príjemne a pekne odpoveď plne dúhy a jednorožcov tak to nabudúce napíš .
@jogy1984 s oveľa väčšou pravdepodobnosťou to bude krcok alebo Bartholiniho žľaza alebo cysta alebo úplne normálna súčasť sliznice pošvy.

@just_that_girl začni to riešit u gynekológa. Hned.