icon

Hrčka v prsníku - obavy z výsledkov

klorusova5
21. máj 2025

Ahojte, v pondelok som bola na kontrolnom sone, povedali ze sa mi to zväčšilo o 22mm. Po prvom sone tvrdili ze to vyzerá ako tukový uzlík, FIA, no v pondelok mi napísali do papierov BI RADS 4 c, včera mi robili biopsiu. Strašne sa bojím toho najhoršieho. Mam dve malé deti, majú len mňa. 😪

Strana
z2
cecilia29
21. máj 2025

Dúfam, že to dopadne dobre. Kedy budeš mat výsledky?

klorusova5
autor
21. máj 2025
@cecilia29

Dúfam, že to dopadne dobre. Kedy budeš mat výsledky?

@cecilia29 do 2 týždňov. Veľmi sa bojím keďže sa to tam zmenilo 😪 pred tým som mala BI RADS 3 a teraz po pol roku takto

suve99
21. máj 2025
@klorusova5

@cecilia29 do 2 týždňov. Veľmi sa bojím keďže sa to tam zmenilo 😪 pred tým som mala BI RADS 3 a teraz po pol roku takto

@klorusova5 počkaj na výsledky, ver...držím Ti silno päste 🙏
Ja som onkopacient už skoro 3 roky, ak by Ti pomohlo si popísať..

klorusova5
autor
21. máj 2025
@suve99

@suve99 tak ja už si hovorím aj keď mi majú vziať prsník cely nech, len tu chcem byt ešte pre moje deti. Pred dvoma rokmi som začala bojovať s tetaniou, panickymi atakmi. Bola som šťastná ze ja konečne cítim skvelé, plná energie, že mi nebýva zle. A teraz toto 😪 .. no môžme pomôže si popísať

cacianka
21. máj 2025

presné výsledky budeš mať až po rozbore, zatiaľ buď v kľude. nevyzerá to na závažnú diagnózu, max zdurená uzlinka, alebo lymfatická uzlina. nemáš to v prsníku.

cecilia29
21. máj 2025

Sestra mala tiež zvacsijuce hrcky, neohranicene. Prednostne ju vzali na biopsiu a všetko v poriadku. Teda nie je to nádor. Verím, ze to bude aj tvoj prípad. Budem na teba myslieť

mk22
21. máj 2025
@klorusova5

@suve99 tak ja už si hovorím aj keď mi majú vziať prsník cely nech, len tu chcem byt ešte pre moje deti. Pred dvoma rokmi som začala bojovať s tetaniou, panickymi atakmi. Bola som šťastná ze ja konečne cítim skvelé, plná energie, že mi nebýva zle. A teraz toto 😪 .. no môžme pomôže si popísať

@klorusova5 nestresuj, počkaj na vysledky biopsie, je zbytočné dopredu stresovať, i keď viem ze to nejde.
Zo Sona nejde určiť o co sa presne jedna, narástlo to, Prero z birads 3 napísali birads 4 to je všetko.
Co ti povedali na Sone?

klorusova5
autor
21. máj 2025
@mk22

@klorusova5 nestresuj, počkaj na vysledky biopsie, je zbytočné dopredu stresovať, i keď viem ze to nejde.
Zo Sona nejde určiť o co sa presne jedna, narástlo to, Prero z birads 3 napísali birads 4 to je všetko.
Co ti povedali na Sone?

@mk22 na sone mi nič konkrétne nepovedali, len že urobia biopsiu lebo to narástlo. No a na biopsii povedali len že podľa výsledkov sa bude vedieť čo ďalej s tým. No mňa vystrašilo to označenie BI RADS 4c a keď to tak dlho pozerala dôkladne. Ale v októbri to bolo obojstranne a narastla len hore, dolné nenarastlo nič

mk22
21. máj 2025
@klorusova5

@mk22 na sone mi nič konkrétne nepovedali, len že urobia biopsiu lebo to narástlo. No a na biopsii povedali len že podľa výsledkov sa bude vedieť čo ďalej s tým. No mňa vystrašilo to označenie BI RADS 4c a keď to tak dlho pozerala dôkladne. Ale v októbri to bolo obojstranne a narastla len hore, dolné nenarastlo nič

@klorusova5 bud v kľude, zbytočné sa stresujes, nemáš výsledky z biopsie, tie sú presne.
Ja som mala do 10dni výsledok.

gubcikova
21. máj 2025
@suve99

@suve99 môžem sa ťa prosím spýtať, mala si bolesti prsníka či bradavky? (Ak chceš tak súkromne) Ďakujem

klorusova5
autor
21. máj 2025
@gubcikova

@suve99 môžem sa ťa prosím spýtať, mala si bolesti prsníka či bradavky? (Ak chceš tak súkromne) Ďakujem

@gubcikova nemám bolesti ani bradavky. Ja kebyže si nenájdem hrčku vôbec neriešim nič. A prsníky ma akurát pred menštruáciou bolievaju ale to je asi bežné

gubcikova
21. máj 2025
@klorusova5

@gubcikova nemám bolesti ani bradavky. Ja kebyže si nenájdem hrčku vôbec neriešim nič. A prsníky ma akurát pred menštruáciou bolievaju ale to je asi bežné

@klorusova5 ja som si našla hrče a mám bolesti bradavky a prsníku nad dvorcom. Čakám kedy príde MS aby som išla na sono

mk22
21. máj 2025
@gubcikova

@klorusova5 ja som si našla hrče a mám bolesti bradavky a prsníku nad dvorcom. Čakám kedy príde MS aby som išla na sono

@gubcikova určite si ich daj pozrieť, objednaj ssa

klorusova5
autor
21. máj 2025
@gubcikova

@gubcikova ja som v pondelok mala pred MS,a povedala že to na sone nevadí. Lebo cely ten pol rok som mala pocit ze pred MS akoby som tu hrčku mala viac opuchnutu

gubcikova
21. máj 2025
@klorusova5

@gubcikova ja som v pondelok mala pred MS,a povedala že to na sone nevadí. Lebo cely ten pol rok som mala pocit ze pred MS akoby som tu hrčku mala viac opuchnutu

@mk22
@klorusova5 mne povedala že v deň keď mi začne MS jej mám volať a do 10dni mi dá termín

suve99
21. máj 2025
@gubcikova

@gubcikova nie, hrčku mi nahmatala až gynekologička pri ročnej prehliadke... poslala ma na sono, bolo mi povedané, že kontrola o pol roka zase sono...po pol roku to malo rýchly spád...sono, biopsia - výsledky zhubný nádor......... bude to už 3 roky o chvíľu...kto to o mne nevie, ani netuší 🙂 ..

klorusova5
autor
21. máj 2025
@gubcikova

@mk22
@klorusova5 mne povedala že v deň keď mi začne MS jej mám volať a do 10dni mi dá termín

@gubcikova budem držať palce aby vám to dobre dopadlo. Ale vás bolí ta hrčka?

gubcikova
21. máj 2025
@suve99

@gubcikova nie, hrčku mi nahmatala až gynekologička pri ročnej prehliadke... poslala ma na sono, bolo mi povedané, že kontrola o pol roka zase sono...po pol roku to malo rýchly spád...sono, biopsia - výsledky zhubný nádor......... bude to už 3 roky o chvíľu...kto to o mne nevie, ani netuší 🙂 ..

@klorusova5 áno bolí ma prsník v tej oblasti aj na dotyk, aj chrbtica 😔
@suve99 ja práveže nahmatala a dosť väčšiu.

klorusova5
autor
21. máj 2025
@gubcikova

@klorusova5 áno bolí ma prsník v tej oblasti aj na dotyk, aj chrbtica 😔
@suve99 ja práveže nahmatala a dosť väčšiu.

@gubcikova chrbtica aj mňa bolieva ale prsník na dotyk nie

klorusova5
autor
27. máj 2025
@cecilia29

Sestra mala tiež zvacsijuce hrcky, neohranicene. Prednostne ju vzali na biopsiu a všetko v poriadku. Teda nie je to nádor. Verím, ze to bude aj tvoj prípad. Budem na teba myslieť

@cecilia29 tak dnes volali o výsledky mi, a ze dopadli dobre. V piatok idem si pre nich tak som zvedavá ze co to tam vlastne mam

suve99
27. máj 2025
@klorusova5

@cecilia29 tak dnes volali o výsledky mi, a ze dopadli dobre. V piatok idem si pre nich tak som zvedavá ze co to tam vlastne mam

@klorusova5 to je super správa...potešilo ma to 🙏

cecilia29
27. máj 2025
@klorusova5

@klorusova5 super. Teším sa, sestra mala papilomi

gubcikova
27. máj 2025
@klorusova5

@klorusova5 Teším sa s tebou. Ja idem vo štvrtok na sono tak som zvedavá.

klorusova5
autor
27. máj 2025
@gubcikova

@klorusova5 Teším sa s tebou. Ja idem vo štvrtok na sono tak som zvedavá.

@gubcikova držím palce

klorusova5
autor
28. máj 2025
@cecilia29

@klorusova5 super. Teším sa, sestra mala papilomi

@cecilia29 no som zvedavá čo to bude.

gubcikova
29. máj 2025
@klorusova5

@klorusova5 bola som na sone, že ona tam nič nevidí. No mňa prsník a bradavka stále bolí tak neviem. Vraj tu hrču mám žľazy

gubcikova
29. máj 2025
@klorusova5

@klorusova5 a práve kde minulý rok bolí nálezy BIRADS2 ani nekontrolovala

klorusova5
autor
29. máj 2025
@gubcikova

@gubcikova mne vždy pozerala na sone oba prsníky, asi by som skúsila ísť inam na sono

suve99
29. máj 2025
@gubcikova

@gubcikova a kde si bola na sono ? Nepýtala si sa na MR ?

gubcikova
29. máj 2025
@klorusova5

@gubcikova mne vždy pozerala na sone oba prsníky, asi by som skúsila ísť inam na sono

@suve99 Však v nemocnici. idem v utorok gynekológovi, lebo keď som bola dva týždne dozadu sa mu nezdalo niečo . Takže čakám kedy skončí MS a mám hneď prísť. Tak mu poviem nech dá mamografiu.
@klorusova5 neviem bola nejaká divná doktorka, prišla som tam sestrička teda že vyzliecť ľahnúť a lekárka si pozerala na telefóne FB . Ležala som tam kým si ona dopozerala tak 2 minuty hola. Vôbec nepozrela predchádzajúci nález, to som zistila keď mi podávala nový papier a hovorím jej že aj tie predchádzajúce a ona že aha a kde sú 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pýtala sa čo má trápi tak som jej povedala, kukla pravú podpazuchu a kúsok z prsa.
Ľavé prebehla tam kde má bolí, že nič nevidí a že to sú určite žľazy.

Strana
z2