Hrčka v prsníku u 15-ročnej: Čo robiť?
Dobrý deň pod pravou bradavkou alebo akokeby v nej som si našla hrčku.Hrcka je celkom mala a mäkká neviem určiť či sa pohybuje ale zdá sa mi ze hej ked si to dlhsie prehmatavam tak ma to aj pobolieva.Hrcku mam aj v obidvoch podpazušiach tie sú tiež mäkké a veľmi ľahko pohyblivé asi uzliny.V podpazuší ich uz mam aj niekoľko mesiaca a nemám pocit ze by sa menili.Mam 10 dní do MS.
@evkars mamina to vie ja som len chcela ci nemáte niekto skúsenosti k doktorke sa chystáme po prázdninách ak to nezmizne
Mne robili sono a odtial ma poslali na biopsiu, nastastie to bola akoby vnutorna vyrazka a ta vytiekla ale zlakla som sa teda, verin ze aj ty budes ok
Ja sa hrozne bojím aby to nebolo niečo vážne napríklad rakovina
Verim ti, je to prirodzene, a neviete ist zajtra? Myslim ze taketo veci riesia rychlo, u mna do troch dni som mala sono aj biopsiu
@evkars veľmi nie a vy ste to mali v mojom veku?
Nie, mala som 37, len si prosim negoogli, tam ti vyskoci hocijaka vec dobra aj zla, ale ja som to tiez robila, drzim ti palce
@evkars to ma celkom ukludnilo ze nie v 15 ved práve ze googlim furt
Ale super, ze to riesis👍🏻drzim palce a daj vediet ako si dopadla😉
Urcite je to prsna zlaza ako mekke hrozienko
Ja mám roky asi od 20 taký malú hrčku v prsníku, nemení sa, občas si to dám skontrolovať ...chceli to aj vybrať ale nechcem do toho zasahovať lebo vraj je to len nejaký tukový vak.
Každopádne to u teba treba skontrolovať u špecialitu.
Nemusí to byť nič vážne....

Treba ist pre istotu ku gynekologovi, ja som mala tiez, v prsniku, nastastie to bolo v poriadku, povedz to mamine a ta bude vediet co robit