Hrčka v prsníku

meca
28. okt 2014

Chcela by som Vás poprosiť o radu. Dnes ráno som si nahmatala v prsníku okolo bradavky pohyblivú hrčku cca do 3 cm. Momentálne mám menštruáciu, ktorá prišla skôr ako zvyčajne. Na sono prsníkov chodím pravidelne naposledy som bola v máji 2014. Nález bol negatívny s viacerými cystami v prsníkoch.Minulý týždeň som mala krvavý zápal močového mechúra a brala som antibiotika. Máte s tým nejaké skúsenosti určite po menštruácii zájdem k lekárovi len neviem či mi budú už 2 x v tomto roku robiť sono. Ďakujem 🙂

mihula
28. okt 2014

@meca šup,šup ku lekarovi a sono je neskodne,urobia ti mamografiu,aj ked ja nie som zastancom mamografie.Drzim palce

mirkakab
28. okt 2014

@meca Nemôže to byť niektorá tá cysta? ja mám tiež cysty, pred pár rokmi som ju cítila, no teraz ju už necítim, posunula sa niekam dovnútra. Pre pokoj na duši choď k lekárke ..

meca
autor
28. okt 2014

Dakujem babulky zajtra volam na gyndu.

luciaxy
29. okt 2014

Aj ja som mala vedla bradavky pohyblivu hrcku, cca 2 cm. Bol to fibroadenom, nebola som ani na mamografii. Po sone som sla na chirurgiu a tam ma objednali na operaciu. Je to neskodne, ale treba ist k lekarovi. Niektore veci musia ist von, niektore staci iba sledovat. Na sono mozes ist aj viac krat, ak je to potrebne. Drzim palce.