icon

Hrčka v prsníku u 15-ročnej: Čo robiť?

28. dec 2023

Dobrý deň pod pravou bradavkou alebo akokeby v nej som si našla hrčku.Hrcka je celkom mala a mäkká neviem určiť či sa pohybuje ale zdá sa mi ze hej ked si to dlhsie prehmatavam tak ma to aj pobolieva.Hrcku mam aj v obidvoch podpazušiach tie sú tiež mäkké a veľmi ľahko pohyblivé asi uzliny.V podpazuší ich uz mam aj niekoľko mesiaca a nemám pocit ze by sa menili.Mam 10 dní do MS.

evkars
28. dec 2023

Treba ist pre istotu ku gynekologovi, ja som mala tiez, v prsniku, nastastie to bolo v poriadku, povedz to mamine a ta bude vediet co robit

autor
28. dec 2023

@evkars mamina to vie ja som len chcela ci nemáte niekto skúsenosti k doktorke sa chystáme po prázdninách ak to nezmizne

evkars
28. dec 2023

Mne robili sono a odtial ma poslali na biopsiu, nastastie to bola akoby vnutorna vyrazka a ta vytiekla ale zlakla som sa teda, verin ze aj ty budes ok

autor
28. dec 2023

Ja sa hrozne bojím aby to nebolo niečo vážne napríklad rakovina

evkars
28. dec 2023

Verim ti, je to prirodzene, a neviete ist zajtra? Myslim ze taketo veci riesia rychlo, u mna do troch dni som mala sono aj biopsiu

autor
28. dec 2023

@evkars veľmi nie a vy ste to mali v mojom veku?

evkars
28. dec 2023

Nie, mala som 37, len si prosim negoogli, tam ti vyskoci hocijaka vec dobra aj zla, ale ja som to tiez robila, drzim ti palce

autor
28. dec 2023

@evkars to ma celkom ukludnilo ze nie v 15 ved práve ze googlim furt

evkars
28. dec 2023

Ale super, ze to riesis👍🏻drzim palce a daj vediet ako si dopadla😉

diaszoky
28. dec 2023

Urcite je to prsna zlaza ako mekke hrozienko

ejbyk
28. dec 2023

Ja mám roky asi od 20 taký malú hrčku v prsníku, nemení sa, občas si to dám skontrolovať ...chceli to aj vybrať ale nechcem do toho zasahovať lebo vraj je to len nejaký tukový vak.
Každopádne to u teba treba skontrolovať u špecialitu.
Nemusí to byť nič vážne....