icon

Hrčka v prsníku u manžela

lia1988
15. aug 2025

Dobré ránko. Prosím vás môžete mi pomôcť s "prekladom" ? Akurát ideme s manželom zo sona,našiel si hrčku tesne pri bradavke. Lenže nič konkrétne sme sa nedozvedeli..........

Hrčka v prsníku u manželaHrčka v prsníku u manžela
melanta
15. aug 2025

Veď tam má všetko jasné napísané. Čo je gynekomastia, si vieš vygoogliť. Ak bral anaboliká, je to pravdepodobne z toho. Anaboliká sú humus a každý, kto ich berie, si je snáď vedomý širokej škály vedľajších účinkov vrátane trvalých následkov. Kontrola za 3 mesiace. Čiže nech má zdravú životosprávu a za 3 mesiace uvidíte, či sa to zlepšilo.

natalka13
15. aug 2025

Gynekomastia - to ma najpravdepodobnejsie z anabolik.
Vyzera to na tukove ale ssma vidis ze to chcu sledovat kedze KO uz o 3m.

lia1988
autor
15. aug 2025
@melanta

Veď tam má všetko jasné napísané. Čo je gynekomastia, si vieš vygoogliť. Ak bral anaboliká, je to pravdepodobne z toho. Anaboliká sú humus a každý, kto ich berie, si je snáď vedomý širokej škály vedľajších účinkov vrátane trvalých následkov. Kontrola za 3 mesiace. Čiže nech má zdravú životosprávu a za 3 mesiace uvidíte, či sa to zlepšilo.

@melanta ja som mu to vravela somárovi že načo si ide ničiť telo,koľko som sa do neho nahučala. Tak má čo chcel. Ďakujem za odpoveď

lia1988
autor
15. aug 2025
@natalka13

Gynekomastia - to ma najpravdepodobnejsie z anabolik.
Vyzera to na tukove ale ssma vidis ze to chcu sledovat kedze KO uz o 3m.

@natalka13 ďakujem za odpoveď 🙂

sisska96
15. aug 2025

No nech prestane brať lebo ani bimbiš nebude fungovať

cacianka
15. aug 2025

ak si hrdinsky myslí, že on, ako muž nemôže dostať rakovinu prsníka, tak sa šeredne mýli, kľudne nech si príde sadnúť do nášho prsníkového centra... ešte môže byť rád, že je to len asi iba tukové ložisko, čoskoro nemusí byť len to

lia1988
autor
15. aug 2025
@sisska96

No nech prestane brať lebo ani bimbiš nebude fungovať

@sisska96 neberie už nič. Mal to na tri mesiace. Áno áno to som mu tiež vravela o "bimbiši " .

lia1988
autor
15. aug 2025
@cacianka

ak si hrdinsky myslí, že on, ako muž nemôže dostať rakovinu prsníka, tak sa šeredne mýli, kľudne nech si príde sadnúť do nášho prsníkového centra... ešte môže byť rád, že je to len asi iba tukové ložisko, čoskoro nemusí byť len to

@cacianka Hneď mu to dám prečítať ! Však potom sa už bál ... už mu horelo pri rici...

cacianka
15. aug 2025
@lia1988

@cacianka Hneď mu to dám prečítať ! Však potom sa už bál ... už mu horelo pri rici...

@lia1988 robím papiere, aj pre mamologickú ambulanciu, by sa čudoval koľko chlapov musí chodiť