Hrčka v prsníku u manžela
Dobré ránko. Prosím vás môžete mi pomôcť s "prekladom" ? Akurát ideme s manželom zo sona,našiel si hrčku tesne pri bradavke. Lenže nič konkrétne sme sa nedozvedeli..........

Gynekomastia - to ma najpravdepodobnejsie z anabolik.
Vyzera to na tukove ale ssma vidis ze to chcu sledovat kedze KO uz o 3m.
Veď tam má všetko jasné napísané. Čo je gynekomastia, si vieš vygoogliť. Ak bral anaboliká, je to pravdepodobne z toho. Anaboliká sú humus a každý, kto ich berie, si je snáď vedomý širokej škály vedľajších účinkov vrátane trvalých následkov. Kontrola za 3 mesiace. Čiže nech má zdravú životosprávu a za 3 mesiace uvidíte, či sa to zlepšilo.
@melanta ja som mu to vravela somárovi že načo si ide ničiť telo,koľko som sa do neho nahučala. Tak má čo chcel. Ďakujem za odpoveď
No nech prestane brať lebo ani bimbiš nebude fungovať
ak si hrdinsky myslí, že on, ako muž nemôže dostať rakovinu prsníka, tak sa šeredne mýli, kľudne nech si príde sadnúť do nášho prsníkového centra... ešte môže byť rád, že je to len asi iba tukové ložisko, čoskoro nemusí byť len to
ak si hrdinsky myslí, že on, ako muž nemôže dostať rakovinu prsníka, tak sa šeredne mýli, kľudne nech si príde sadnúť do nášho prsníkového centra... ešte môže byť rád, že je to len asi iba tukové ložisko, čoskoro nemusí byť len to
@cacianka Hneď mu to dám prečítať ! Však potom sa už bál ... už mu horelo pri rici...

Veď tam má všetko jasné napísané. Čo je gynekomastia, si vieš vygoogliť. Ak bral anaboliká, je to pravdepodobne z toho. Anaboliká sú humus a každý, kto ich berie, si je snáď vedomý širokej škály vedľajších účinkov vrátane trvalých následkov. Kontrola za 3 mesiace. Čiže nech má zdravú životosprávu a za 3 mesiace uvidíte, či sa to zlepšilo.