Hycosy - priechodnosť vajíčkovodov cez ultrazvuk
Ahojte, chcem sa opýtať, či mi viete poradiť, kde na Slovensku robia vyšetrenie priechodnosti vajíčkovodov prostr. ultrazvuku - hycosy . ďakujem.
@katalanka cize vam toto vysetrenie ukazalo, ze ich mate priechodne a dokonca po vysetreni ste hned otehotneli? u mna toto vysetrenie hrozi, kedze vyse roka sa nam nedari s manzelom a aby nebolo toho malo mam aj cysty.
@baldovska22 ja som tiez bola na hycosy, bez narkozy, bez vsetkeho, bolelo to jak svina..ale to len zistuju priechodnost vajecnikov, hned im to ukaze na ultrazvuku, kedze oni cez mini kateter, ktory vsunu do krcka maternice vpichnu kontrastnu latku a teda vidia, ci to preslo, ci nie. Ja osobne som po tom nekrvacala, ale mi bolo az zle na zaludku od tej bolesti 😬 (a pritom to trvalo len par minut)
@baldovska22 vysetrenie ukazalo priechodnost, ale otehotnela som vdaka etikoterapii 2,5 roka po vysetreni... toto vysetrenie nie je zazrak v pomoci otehotniet, iba ukaze priechodnost co je dost podstatna informacia..
@katalanka velmi pekne dakujem, no som zvedava ako dopadnem ja a co urcite lekarka ako dalsi postup

@katalanka ďakujem za odpoveď ☺ ja som bola na Hycosy ale mne aj narkozu dávali a brali vzorku z maternice tak som potom aj krvacala trochu ale uz je to ok. .mne to robili v MT pod narkozu a bezplatne ale radšej by som brala bez narkozy 😊 tak vám gratulujem a prajem všetko dobré hlavne zdravia ☺