icon

Hysteroktómia - Trenčín verzus Žiar

majkapucko
23. feb 2022

Ahojte.Moja maminka sa chystá na vyber maternice (hysterektomia).Máte niekto skúsenosti či TN alebo ŽiarNadHronom.Ďakujem

dulazh
23. feb 2022

@majkapucko preco TN alebo ZH?GYNPOR Sliac?

majkapucko
autor
23. feb 2022

@dulazh pretože tie 2 jej odporucal doktor.

dulazh
24. feb 2022

@majkapucko skus si to zadat do skupiny Ziar nad hronom.Ja som zo ZH,ale bola som v Gynpore na Sliaci v 2017 laparoskopicky.Bez bolesti,vsetko ok,spokojnost.

majkapucko
autor
24. feb 2022

@dulazh aj si nieco platila?To nie je sukromna?

kubkovamama
24. feb 2022

@majkapucko v TN nedávno, čo konkrétne ta zaujima?

dulazh
24. feb 2022

@majkapucko ano je,myslim,ze 99 euro-nepamatam si uz presne.Mudr.Galan a Vodecky mali a maju moju plnu doveru.Pozistuj si a uvidis.

majkapucko
autor
24. feb 2022

@kubkovamama odstranovali ti maternicu laparoskopiou?A plastiku ti nerobili nahodou?

kubkovamama
24. feb 2022

@majkapucko mne osobne nie. Ale klasicky,nie laparo,plastiku abdominalnu alebo akú myslíš? Záleží od veľmi veľa faktorov. Vek,dôvod hysterektomie atď. Či kvôli proplapsu alebo onkologicke ochorenie, komplet s vaječníkmi či ponechaním,s maternicovym hrdlom atď. Aj od stavu pacientky záleží spôsob vykonania zákroku. Predpokladám, že mamke muselo byť všetko vysvetlené.

kubkovamama
24. feb 2022

@majkapucko pokiaľ skúsenosť s oddelením,toalety sú nič moc,inak čiastočná rekonštrukcia celého oddelenia,operačné sály sú komplet na úrovni,lekári aj primár veľmi ľudský prístup,sestier je pomenej,ale su milé,ochotné a čo stíhajú pomôžu.Bezprostredne po zákroku treba začať chodiť.Sestra pomôže vstat a prejsť sa.Na 3-5ty deň ideš dom.Zakrok ako taký je veľmi individuálny.A neviem žeby sa platilo.Jedine za tú plastiku abdominalnu či vaginálnu pokiaľ nie je zdravotne indikovana