Indonal. Máte nejakú skúsenosť?
Ahojte, mate niektora skusenost s tabletkami Indonal? Casto som mavala cysty na vajecnikoch- takmer kazdy mesiac nasiel lekar nejaku novu cystu, od toho sa odvijala aj nepravidelna menstruacia. Beriem ho zatial len 2mesiace- no menstruacia prisla na cas, cysty ziadne- zeby skutocne pomahal? ci je to len "docasne"? mate nejaku skusenost?
Dakujem J.
Tiež som začala brať indonal (odporučila to doktorka) a tiež bojujem s neuveriteľnou bolesťou hlavy. Skúšala som viac krát nebrať Indonal a potom si dať tabletku a skoro ráno nasledujúceho dňa som sa zobudila s hroznou tupou bolesťou na čele, čo ma sprevádzala po celý deň. Niekedy mám pocit akoby ma niekto buchol lopatou po hlave alebo že som vo sne. Už som to s ním skúsila viac krát ale asi to už nemôžem brať. Nerozumiem ako môže čisto "prírodný" produkt niečo takéto spôsobiť.
Ahojte , začala som brať Indonal woman pred 4.dňami na doporučenie mojej gyn, mám problém s menzesom a ako 30ročná málo vajíčok hrozí mi že z 2-3roky budem neplodná ....doporučila mi teda indonal a čím skôr otehotnieť..
Mám však problém .. hneď na druhý deň ako som začala brať tabletky mi bolo nevoľno,aj som vracala a celý deň ma príšerne bolela hlava.. bolieva ma hlava každý deň odkedy to beriem a je mi aj nevoľno...môže to byť z toho ?: Máte niekto podobnú skúsenosť?
@iwka242 ja som az po tyzdni zistila ze ukrutna bolest hlavy je u mna sposobena tiez indonalom. Bola som aj malatna akoby v sne a dost unavena. potom som to este par krat slusila a vzdy som mala na druhy den tieto problemy.Bola som z toho prekvapena kedze to je “prirodny” doplnok, ale musela som s tym prestat.
@adkatemp4774 tak vidím že som neni sama... presne aj ja mam z toho také pocity ako keby som bola vo sne take zvláštne videnie priestorové ako keby ..celkovo taký zvláštny pocit ako keby sa mi hlava motala.. 🙈 ... a môžem sa opýtať brali ste nejakú náhradu za indonal? mne to dr odporučila kvôli predčasnej menopauze.. mám 30r a chcem ešte jedno dieťa,,.tak povedala že nech skúsim toto 3mesiace brať a ked nezaberie tak že mi bude musieť dať ona hormóny.,. a tomu sa chcem vyhnúť..
@iwka242 Niekde som videla, ze treba si davat indonal po jedle. Ja som sa obratila na vyrobcu a ten sa ma pytal ci som tabletky zapila aspon 150 ml vody. Posledny krat som dodrzala vsetko ale napriek tomu som bola nasledujuci den odpisana. Tabletky uz neberiem. Mne ich odporucila gyn po konizacii, ale zatial to vyzera dobre aj bez nich. Ak sa mi vyskytnu dalsie problemy, skusim skor skutocne prirodnu cestu napr. zeleny caj. Skuste sa poradit s lekarom, ci nevie odporucit nieco ine kvoli tejto reakcii co vam brani brat indonal. Mozno by bolo na zvazenie aj cinska medicina.
Je tu niektorá, ktorej meškala ms keď začala brať indonal? Môže z neho ms meškať ?
@daniela_p mne ms nemeskala, ale ani mi nepomohol 🤷♀️
@adkatemp4774 bude asi dosť silný, ja som vzala dve tablety a na druhý den akoby mi islo hlavu rozstrelit. Potom som brala jednu každý druhý den a bolo to ok
@1234lubka ahoj mne odporučili hpvirin ci ako sa to vola ale je to dosť drahé cez 40 eur len na.mesiac a potom som precitalq o tomto indolane zlepšilo sa to ? Odporúčas ho teda ? Som po konizacii v marci kontrola ale bolo tam ešte cin1 miestami cin2 a ktovie ci ešte aj nie pozitívne hpv ak tak to pomáha rada by som to chcela vyskúšať...ďakujem...pred konizaciou som mala cin3 hsil čiže zabralo

Dobrý deň. Mňa zas trápia POLYPY. Máte niektorá skúsenosť s tabl. aj na POLYPY? Pomohli vám? Ďakujem 🙂