icon

Injekcia na posunutie/vyvolanie menzesu

simona1998
22. jún 2021

Baby prosím rozhaddzalo Vám to veľmi cyklus ? Ideme na dovolenku a blbá som si uvedomila že ten dátum mám menzes.. chcela by som vedieť či to je zle alebo sa to dá nejak zvládnuť ta zmena cyklu

janetinka27
22. jún 2021

MS mozem oddialit uzivanim norethisteronu, niekomu vobec nevadi, ale teda ja som mala stale pocit, ze MS uz uz pride, neprisla, ale bol tam taky nepokoj
pri vyvolavacke som cakala na MS 16 dni, takze tam potom je clovek tiez v strese
a idete na dlhsiu dovolenku? ak mas slabsiu kratsiu MS a pride ti napriklad az po tyzdni dovolenky, tak by som mozno uz vydrzala tych par menej pohodlnych dni a neriesila by som posuvanie MS

ivkazba
22. jún 2021

Ja som viac krát použila norethisteron, nič som z neho nemala, ani cyklus mi to nerozhádzalo. Ale zase niektorým to rozhádže cyklus na celé mesiace. Posledné roky som to neriešila, ak mi vyšiel menzes na dovolenku, tak som fungovala aj pri mori s tampónmi, keď si to človek nepripúšťa, tak mu to komfort dovolenky neovplyvní.

simona1998
autor
22. jún 2021

@janetinka27 mame dovolenku v dňoch 10-19.7 a menzes mi chodí cca okolo 5-9.7 :/ takze celé zle

simona1998
autor
22. jún 2021

@ivkazba ako si to užívala prosím ? 🙂 naozaj ti to pomohlo ?

janetinka27
22. jún 2021

@simona1998 no este ak by prisiel 5.7., tak by to mozno nebolo take neprijemne, ale na toto mozes pouzit ten norethisteron, je to stara klasika, ma vysoku ucinnost, takze by si mala pokoj, ale moze ti to naburat cyklus na nejaky cas, ale ani nemusi. pred zaciatkom uzivania sa musi vylucit tehotenstvo, je kontraindikovany pocas tehotenstva.

manushka
22. jún 2021

tiež som užívala na posunutie Norerhisteron, kedze ako naschvál mi vždy vyjde menzes na dovolenku, ale mne paradoxne pomáha cyklus upraviť, no niekomu ho môže rozhadzať, predpiše ti gynekologička, je iba na predpis... on aj zastavuje krvacanie, kedze ja mam problem aj s tým, tak ho využívam dosť...

ivkazba
22. jún 2021

@simona1998 ak si dobre pamätám, tak 4 dni pred termínom menzesu sa začne užívať a užívaš pokým potrebuješ/chceš. Keď prestaneš brať, cca do 3 dní príde menzes. Viem, že niektoré ženy sú z neho nafúknuté a celú dobu majú pocit ako pred menzesom, ale ja som toto nikdy nemala. Len teda je na predpis.