Injekcie Immodin
Ahojte, ate niektora skusenost s tymito injekciami?
Ja mám skúsenosť, dostávala som ich už v minulosti a dostávam i teraz. Čo potrebuješ vedieť?
@hyta som chcela vediet ci zaberaju. Ja som zatial dostala len prvu, este by som ich mala zopar dostat.
@denisahlavkova
@hyta kocky citam ze máte skúsenosti s injekciami, ja som vcera ráno zobrala prvú a mali ste aj vy reakciu nejakú na to, ja mam miesto zapálene a boli ma to stale ze ci je to om
@buba08
@hyta kocky tak info bola som
dnes na ďalšej injekcii, tak ze ano je to reakcia, možno ze mi ro aj rychlo pichli a ze teda vyskusame do druhej ruky aká bude reakcia tak dnes mi pichala úplne pomaličky a úplne slabo to bolelo paradicka cez den to bolo
v poho a teraz navecer to uz začína bolieť i ked menej ako minule ale zase konto začína červenať aj ked tuším slabšie ako minule
ahojte, ano mne ju dnes pichla dost rychlo a potom som im tam odpadla..
beriem ich uz si pol roka koli mykozam, ktore som mala od zaciatku tehu do nedavna.. maly ma uz 1,5 roka..
Ja som zobrala 4 davky z planovanych 10-tich a po kazdej z nich sa mi do 6 hodin spustili krvave hnacky (aj 10 stolic denne). Po 4-tej davke som to prestala uzivat.
ahojte.mam brat autovakcinu kvoli ecoli a doporucili mi brat tieto injekcie..polepsilo sa niekomu z vas vdaka tejto kombinacii?dakujem 😊
@slniecko527 ahoj, prepac, dlhsie som tu nebola...
nie pocas tehu nie... az potom, ked bolo po... a nevedela si na gynde zas dat rady so mnou... akoze mavala som aj 3 tyzdne mykozu a tyzden menzes... hroza, nikomu neprajem...
myslim si trosku, ze je to sposobene aj telieskom, ktore mi zaviedla po 6 nedeli... ostatni dr tvrdia, ze moze byt... len gynekologicka tvrdi, ze urcite nie....
terAz mavam uz len pred menzesom... ale cipky vkladacie mne uz nepomahaju, len Femgin vtedy... aspon nieco😱

*mate