Inkotinencia
Ahojte. Ako riesit unik mocu prosim vas? Som momentalne v 20tt, vsimam si to uz dhsie, len som si nebola ista, zdalo sa mi uz aj pred tehu ale teraz som si ista. Je to naozaj neprijemne, a je mi aj trapne o tom hovorit. Ci pockat uz a po porode to zacat riesit? Da sa to liecit? Mate skusenosti? Dakujem
@lasoli moze to byt aj preto, ze som v podstate rychlo po sebe otehotnela?prvy nemal ani pol roka ked som ostala znovu tehotna. Nie nepocuram sa len mam obcas vlhke nohavicky🤦♀️ naozaj je to neprijemne. Na to ze si "cvrknem"ked zakaslem, zasmejem sa, kychnem, na to som si uz zvykla ale teraz nechapem ze co sa stalo
tak to neries to nema s take strasne a smor to bude tejotenstvom,po porode sa to upravi a ak nie zacnes tie kegelove cviky a s tym sa to vie dobre napravit.
@lasoli dakujem za odpoved🙂
Chcela by som poprosiť dámy, žijúce na Slovensku vo veku 18 rokov a viac, trpiace inkontinenciou moču o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci s témou Vplyv močovej inkontinencie na kvalitu života žien.
Veľmi pekne ďakujem za vašu ochotu i čas

a o aky unik sa jedna,?Ak mas par kvapiel ale o ze ti ujde je to normalne,to dieta tlaci na mechur.Ak tak ze sa pocuras,tak je to horsie alw v tvojim pripade uvidis po porode ,mali by sa vsetko dat do poriadku a potom su kegelove cviky na to vhodne.