Inofolic
Ahojte. Otvaram diskusiu Inofolic. Beriem ho tyzden a verim, ze mi pomoze tak ako pomohol nastavajúcim mamickam. Viem, ze je nas vela kt. ho uzivame a urcite sa nam to podari. Ja ho beriem dvakrat do dna. Minuly tyzden v pondelok som bola n HSG. Vajcovody mam ciste, priechodne, s manzelom sme zdravi tak primar mi odporucil Inofolic a aj moj zensky. Tak som kupila rovno dve balenia. Dnes som 13 DC a cca tri dni ma kvalitne picha do vajecnikov. Snazilkujeme kazdy druhy den...nie z povinnosti..to by som nemohla...to nam akosi nejde sa milovat planovane. Mrchu mam dostat presne na 24.12 a ja tajne dufam, ze nepride...Ved budu Vianoce.cač priani, zelani, lasky a radosti...Tak na nas vsetky snazilky...
@empathia moja...nie...veru..lezali sme vedla nseba na gauci.. nemilovali sme sa...akosi sme nemali obaja chut..ja som bola dost unavena, uzimena..a ked sme isli spat tak sme sa rozpravali..ze nejde nam to sa milovat planovane...sme spolu tri roky a stale sme sa milovali vasnivo, spontanne...proste pride na nas tak ideme..aj ked doobeda..dcera v detskej a my sup do kupelne..uz sa stalo ze sme aj do pivnice odbehli ze nieco ideme tam upratat...a tak sme vcera vraveli..ten tlak, ze dnes musime ze mam asi plodne dni..to nejde..zabija to vasen...milovali sme sa na 11 DC a vlastne dva dni potom som mala to pichanie vo vajecnikoch...ak to bola zacinajuca ovulacia, alebo nieco sa dialo..tak spermie by mali vo mne prezit aspon jeden den...ak nie, tak na dalsi mesiac ani slovko nepoviem, ze zacinaju plodne dni...nerobi to dobrotu...a ono kto vie, ci naozaj mam teraz alebo kedy som mala...najlepsie je to nechat tak a milovat sa ked je chut...normalne sa milujeme co sme vcera prebrali tak 3x do tyzdna..aj cez mrchu ideme ak mame chut..su dni ked aj dvakrat do dna...Ono je to vsetko stale take zahadne..niekto sa snazi, sleduje sa, meria teplotu, robi ovu testy, miluje sa takme presne na urcity cas a nic..a poznam zeny z mojho okolia a jedna z nich je moja velmi dobra kamaratka..ze ostala tehu esne po mrche a este tak, ze to bola rychlovka...on sa urobil na jej brusko a ona sa obliekla a utekala k malemu lebo sa zobudil..nastastie bol v postielke...a o mes. mi rozprava ze je tehu..manzel sa az hneval, ze to nie je mozne, ze ho vytiahol...no je to tak..maly ma 7 mesiacov..je rozkosny a ona zrejme ostala tehu z kvapiek lasky. takze nechame to tak a nebudem nic menit na nasom zabehnutom sexualnom zivote...mozno sa to podarilo v sobotu v noci..kto vie..vlastne to bolo dva dni pre ovu...mozno ovu mam teraz..ja sama neviem..podbrusko ma stale pobolieva..a ja neviem ci to mam pripisovat ovu, ci tomu prefuku co som bola minuly pondelok...kazdopadne som veeelmi unavena a zacali ma boliet krize..a ty ako moja??Tesite sa na vianoce? my strasne..a hlavne o to viac, ze su to nase prve vianoce v dome..tesim sa na rodiine stretnutia, na milovanie pri stromceku a pri kozube..na radost dcerky...na vseeetko
@empathia no tak to vidis...aj u vas to bude o to krajsie ze budete vo svojom novom...Ma to svoje caro. My sme sa v juni stahovali do domu. Prefuk boli. Mna nastastie nebolelo velmi lebo som nemala zrasty. Robil mi to primar manzelov kamarat tak to robil dost opatrne by som povedala..ale aj tak to bolelo, lebo viem ze som az zakricala a bolo mi na zvracanie..potom ma nechali lezat v nemocnici do 15stej,lebo mi bolo zle..brrr, ale trva to cca 5 min. mozno aj menej...najrpv ma pichol s takou sondou do krcka maternice a potom mi ten krcok tahal a potom tam nieco vsunul a cez to pustal kontrastnu latku a hned mi ukazoval na monitore, ze mam priechodne vajcovody...ale ze aj ked su priechodne ta latka ked prechadza ze ich uplne vycisti..ze je to dobre.
Akurat mi je divne ze mi moj doktor nebral krv na hormony..ked som sa ho to spytala, tak povedal, ze nebudem mi ju brat, lebo som OK..tak neviem podla coho zistil ze mam dobry hormonalny profil. To mi vadi, ale tak vies nemozem doktorovi rozkazat ber mi krv na hormony...Ked som odchadzala z ambulancie od svojho gyndosa tak povedal, ze podla neho som u neho naspat s tym ze budem tehu. Ze ten inofolic je fakt super a ze ked som absolvovala prefuk a manzel je Ok tak to pride...tak ja veriiiim...
My sme skusali hned v den ked ma pustili z nemocnice po prefuku. Vy sa asi dlho nesnazite o babo ked ti este nerobil ziadne vysetrenia..u nas je to uz dlho..budu dva roky
@manucao no my sa sanzime cca 2 roky ztoho tak 1,5r som mala jedneho lekara ktory ma iba dopoval liekmi bez hormonálneho profilu, ze vraj to nepovazuje za dolezite... debil co? a podla jeho tvrdenia som zdrava a bez problemov... novy lekar mi zistil PCO, nizku striznicu, poblazneny hormonalny profil, ...
@empathia no nemala som...chodim stale na preventivne na stery, sona, prehliadky..podla neho budem co chvila ehu..a ten inofolic je vraj naozaj dobry..ale ten mi odporucil az po prefuku..povedal ze zbytocne mi je nieco brat ,ak mam nahodou zrasty..lebo vajicko neprejde aby bolo oplodnene..tak najrpv prefuk a hned nato inofolic
@empathia no davam davam...ono cely cas ako si ako ide mesiac mame kolotoc doma..take dokncovacky okolo domu, dcera je prvacka na zakladnej..a ked pride mrcha..tak si uvedomim ze zase nic..
nie som posadnuta tym ako niektoer moje kamaratky...oni sa miluju z povinnosti..uz mi jednap ovedala, ze manzel jej povedal, ze ho to uz nebavi..tak jej vravim nech sa spamata..u nas to nastastie tak nie je...
my sme mali minuly mesiac taky, ze sme sa nemilovali 10 dni..mali sme pekne romantice vecery..ale bez sexu...len take maznania...Ved okrem toho inofolicu nic neberiem, nemeriam, netestujem
ahojte baby ja tiez beriem inofolic uz druhy tyzden, akurat by som mala mat ovulku tak uvidime.Chcem sa Vas opytat v akom mnozstve vody si ho rozpustate? a davate si ho pravidelne v nejaku hodinu ,alebo ked vas napadne? po akom case by malo byt vidiet nejake zmeny? ja ho beriem na zaciatok len raz denne.. dakujem a drzim Vam vsetkym palce 🙂
@sobicatko6 urobila som si z uzivania inofolicu ranny a vecerny ritual aby som ho nezabudla brat 🙂 rozpustam tak v 1dcl vody, beriem ho 5 tyzden ale uz po 10dnoch uzivania som citila zmeny 🙂 ja mu verim ze pomoze
@empathia dakujem, no ja si ho davam tak okolo 14 - 15tej , no aj ja verim, ze mi pomoze 🙂 tak drzim palce
@sobicatko6 ja mam dost rozhadzane hormony tak mi lekar povedal aby som si dala dva denne 🙂

@manucao uvidis o par dni 🙂