Inofolic
Ahojte. Otvaram diskusiu Inofolic. Beriem ho tyzden a verim, ze mi pomoze tak ako pomohol nastavajúcim mamickam. Viem, ze je nas vela kt. ho uzivame a urcite sa nam to podari. Ja ho beriem dvakrat do dna. Minuly tyzden v pondelok som bola n HSG. Vajcovody mam ciste, priechodne, s manzelom sme zdravi tak primar mi odporucil Inofolic a aj moj zensky. Tak som kupila rovno dve balenia. Dnes som 13 DC a cca tri dni ma kvalitne picha do vajecnikov. Snazilkujeme kazdy druhy den...nie z povinnosti..to by som nemohla...to nam akosi nejde sa milovat planovane. Mrchu mam dostat presne na 24.12 a ja tajne dufam, ze nepride...Ved budu Vianoce.cač priani, zelani, lasky a radosti...Tak na nas vsetky snazilky...
@empathia ja som si ho naordinovala sama :D nakolko az v aprili sa mam prist ukazat,ale ked som bola na preventivke povedala, ze moze ist o zacinajuce PCOS ... nedari sa nam uz pomaly rok tak som vsadila na inofolic , snad pomoze 🙂
@sobicatko6 a preco stracas vôbec cas s cakanim do aprila? merala sisi BT? beries aj nejake lieky? robili ti hormonalny profil?
@empathia pretoze mi povedala, ze az ked sa nam po roku nepodari tak mam prist a rok bude v january. No v aprily mam ist na preventivku tak to sklbim aj s tymto. Nie neberiem,akurat si robim ovu testy, podla , ktorých mam pravidelne +, - . no a viem , ze ju mam lebo mam vtedy aj pichanie bud na pravej alebo a lavej strane vajecnikov. :D
@sobicatko6 tak to si jedna z stastnejsich ze po hormonálnej stranke je vsetko v poriadku 🙂
@empathia no tak ja neviem ci je vsetko ok,ale tak ked mavam ovu tak asi ano.. no ,ale i tak sa nedari :(
Dievčatá držím Vám palce,,,,ja mám PCO a vďaka inofolicu mam pár dní do pôrodu 🙂 ,,,,brala som ho skoro 6 mesiacov,ale zabralo.....
Určite sa ohlásim,,,,dúfam,že už to bude čoskoro,aby sme boli na Vianoce doma,,,,,prvé tri mesiace som ho brala len raz denne a potom dvakrat denne,,,,,je to sice fakt trocha drahšie,ale čo už narobíme,,,,snažili sme sa tri roky a potom keď mi doktor povedal o tych liekoch,už stačilo len pol roka a bolo to 🙂
Dosť mi poradili na tejto stránke...http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/
Cauko, neviete ci ma na uzivanie a teda skor na ucinky inofolicu nieco negativny vplyv?
Myslim lieky, choroba, nejake potraviny...atd...?
Lebo brala som ho 2mesiace a vzdy krasna ovulka...Teraz treti mesiac som dostala chripku hned 1DC...a drzala sa ma tyzden a pol a mam podla UTZ zas PCOS spat :(
@sobicatko6 ahojky..ako sa mas? ako sa citis po inofolicu...tusi se ho zacali brat v rovnakom case...ja mam pocit, ze som po nom hladnejsia..pazravejsia..ale uvidim ako to bude po mrche.kt. neocakavam 24.12...tak snad nepride...citim tlaky v podbrucku...take napinanie, chvenie
@manucao ahoj, no vies co zo zaciatku, my bolo z neho akosi divne a teraz posledne dni by som jedla castejsie :D ale snazim sa to potlacat :D no a co sa tyka ovu tak prisla o nieco neskor ako chodi, a sem tam pocitim nejake mierne bolesti v podbrusku,ale ci to nieco znamena tak to neviem,aj ja budem testovat 24.12 . :D a tiez dufam,ze mrcha uz nepride..tak uvidime dame si vediet a drzim palce 🙂
@sobicatko6 tak plati... nech nam Vianoce prinesu uzlicek stastia....Bozicku ja sa bojim az dychat ked si predstavi¨m co by som vystaraja kebyze tam mam dve ciarky...tak si napiseme...aj do vianoc.
Ahojte..ja beriem inofolic vyse mesiac a pol..teraz je druhe plodne obdobie od zaciatku uzivania..tak som zvedava ci pride alebo nepride..a idem 20.12 teraz v piatok na preventivku k zenskemu...tak mozno mi povie dobru spravu..🙂
Damy ja uziva inofolic od jula a nevidim ziadne zmeny........cyklus na hovienko, ovulacia nikde. ked sa podari v stredu idem na prefuk.......snad tu laparoskopiu prezijem......nikdy som nebola v nemocnici a uz vobec nie na operacii
caute ja sa snazim ten inofolic brat teraz poctivo.kazdy den ma teraz picha v brusku.to ze by som ovulovala celty tyzden?a ked som vonku v zime tak vajecniky riadne tiez citim.bolave su.
resp.picha v podbrusku.
kraaasne miminko gratulujeeeem 🙂 ako dlho si uzivala inofolic?
ahojte,ja som už raz mama,potom potrat,brala som inofolic pol roka,rozhádzalo mi to len menštruačný cyklus 45 dní a nič viac,škoda vyhodených euráčov
@jancacko jeeej a ako dlho si uzivala inofolic?
Ahojte, ja môžem inofolik len odporučiť. Brala som ho asi 4 mesiace. Po takmer roku sa nám podarilo otehotnieť. Neviem na 100%, ci za to vďačíme práve inofoliku. V mesiaci, keď sa nám to podarilo som brala inofolic, duphaston, merala bazalnu teplotu, chodila na folikulometriu a milovali sme sa podľa jonáša, takže niečo z toho zabralo, alebo všetko naraz 😀. Čo ale hovorí za inofolik je, že pri folikulometrii som mala pri bráni 1x denne na 12DC folikul veľkosti cca 11mm, hneď som zvýšila dávku inofoliku na 2x denne a na 16DC už bol folikul veľkosti 24mm, sám dr bol prekvapený, držím Vám všetkým palce, hlavne treba veriť, že sa to podarí, psychika dokáže divy
ahojte a nemali ste problem s meskanim menzesu ked ste brali inofolic ja ho beriem 14 dni dva krat denne a uz tyzden mi meska test som este nerobila krcok mam polootvoreny ale tvrdy neviem ako to ma byt? vdaka ☹
Ahojte som velmi rada ze sa tu dnes tato tema objavila potrebovala by som radu od 4.8 som zacala brat inofolic ale vcera mi nasadili antibiotika Zinnat nakolko mam bakterie v moci mozu tieto antibiotika znizit ucinok inofolicu dakujem .
ja nemam dobŕe skusenosti. Brala som ho pol roka a nic.. Posledne dva mesiace dokonca dva x denne a nie ze som neotehotnela, ale ani menzes mi bez vyvolavacky neprisiel.
ahojte predam, uplne cele nove balenia- 2ks. INOFOLIC, cena dohodou + zadarmo ako darcek ovul.testy, mne uz netreba 🙂 podarilo sa 🙂 inofolic zabral, je to uzasna vec a mozem len odporucit. Prosim ak ma niekto zaujem,kontaktujte ma na mail: majerova.levice@gmail.com

@manucao no vidis takze aj tam bol mozno problem...