icon

Inofolic

manucao
10. dec 2013

Ahojte. Otvaram diskusiu Inofolic. Beriem ho tyzden a verim, ze mi pomoze tak ako pomohol nastavajúcim mamickam. Viem, ze je nas vela kt. ho uzivame a urcite sa nam to podari. Ja ho beriem dvakrat do dna. Minuly tyzden v pondelok som bola n HSG. Vajcovody mam ciste, priechodne, s manzelom sme zdravi tak primar mi odporucil Inofolic a aj moj zensky. Tak som kupila rovno dve balenia. Dnes som 13 DC a cca tri dni ma kvalitne picha do vajecnikov. Snazilkujeme kazdy druhy den...nie z povinnosti..to by som nemohla...to nam akosi nejde sa milovat planovane. Mrchu mam dostat presne na 24.12 a ja tajne dufam, ze nepride...Ved budu Vianoce.cač priani, zelani, lasky a radosti...Tak na nas vsetky snazilky...

empathia
11. dec 2013

@manucao no vidis takze aj tam bol mozno problem...

sobicatko6
11. dec 2013

@empathia ja som si ho naordinovala sama :D nakolko az v aprili sa mam prist ukazat,ale ked som bola na preventivke povedala, ze moze ist o zacinajuce PCOS ... nedari sa nam uz pomaly rok tak som vsadila na inofolic , snad pomoze 🙂

empathia
11. dec 2013

@sobicatko6 a preco stracas vôbec cas s cakanim do aprila? merala sisi BT? beries aj nejake lieky? robili ti hormonalny profil?

sobicatko6
11. dec 2013

@empathia pretoze mi povedala, ze az ked sa nam po roku nepodari tak mam prist a rok bude v january. No v aprily mam ist na preventivku tak to sklbim aj s tymto. Nie neberiem,akurat si robim ovu testy, podla , ktorých mam pravidelne +, - . no a viem , ze ju mam lebo mam vtedy aj pichanie bud na pravej alebo a lavej strane vajecnikov. :D

empathia
11. dec 2013

@sobicatko6 tak to si jedna z stastnejsich ze po hormonálnej stranke je vsetko v poriadku 🙂

manucao
autor
11. dec 2013

@empathia aj ja mu verim..beriem ho tyzden dvakrat do tyzdna ale citim pichanie vo vajecnikoch

sobicatko6
11. dec 2013

@empathia no tak ja neviem ci je vsetko ok,ale tak ked mavam ovu tak asi ano.. no ,ale i tak sa nedari :(

jancacko
11. dec 2013

Dievčatá držím Vám palce,,,,ja mám PCO a vďaka inofolicu mam pár dní do pôrodu 🙂 ,,,,brala som ho skoro 6 mesiacov,ale zabralo.....

empathia
11. dec 2013

@jancacko super a kolko si ho uzivala? 🙂 gratulujem a ohlas sa ked vykukne drobec na svet 🙂 aby sme sa potesili z tvojho miminka 🙂

empathia
11. dec 2013

@jancacko myslim dva alebo jeden denne?

jancacko
11. dec 2013

Určite sa ohlásim,,,,dúfam,že už to bude čoskoro,aby sme boli na Vianoce doma,,,,,prvé tri mesiace som ho brala len raz denne a potom dvakrat denne,,,,,je to sice fakt trocha drahšie,ale čo už narobíme,,,,snažili sme sa tri roky a potom keď mi doktor povedal o tych liekoch,už stačilo len pol roka a bolo to 🙂

jancacko
11. dec 2013

Dosť mi poradili na tejto stránke...http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/

janielik87
12. dec 2013

Cauko, neviete ci ma na uzivanie a teda skor na ucinky inofolicu nieco negativny vplyv?
Myslim lieky, choroba, nejake potraviny...atd...?
Lebo brala som ho 2mesiace a vzdy krasna ovulka...Teraz treti mesiac som dostala chripku hned 1DC...a drzala sa ma tyzden a pol a mam podla UTZ zas PCOS spat :(

manucao
autor
16. dec 2013

@sobicatko6 ahojky..ako sa mas? ako sa citis po inofolicu...tusi se ho zacali brat v rovnakom case...ja mam pocit, ze som po nom hladnejsia..pazravejsia..ale uvidim ako to bude po mrche.kt. neocakavam 24.12...tak snad nepride...citim tlaky v podbrucku...take napinanie, chvenie

sobicatko6
16. dec 2013

@manucao ahoj, no vies co zo zaciatku, my bolo z neho akosi divne a teraz posledne dni by som jedla castejsie :D ale snazim sa to potlacat :D no a co sa tyka ovu tak prisla o nieco neskor ako chodi, a sem tam pocitim nejake mierne bolesti v podbrusku,ale ci to nieco znamena tak to neviem,aj ja budem testovat 24.12 . :D a tiez dufam,ze mrcha uz nepride..tak uvidime dame si vediet a drzim palce 🙂

manucao
autor
16. dec 2013

@sobicatko6 tak plati... nech nam Vianoce prinesu uzlicek stastia....Bozicku ja sa bojim az dychat ked si predstavi¨m co by som vystaraja kebyze tam mam dve ciarky...tak si napiseme...aj do vianoc.

monika_p
16. dec 2013

Ahojte..ja beriem inofolic vyse mesiac a pol..teraz je druhe plodne obdobie od zaciatku uzivania..tak som zvedava ci pride alebo nepride..a idem 20.12 teraz v piatok na preventivku k zenskemu...tak mozno mi povie dobru spravu..🙂

evkag
16. dec 2013

Damy ja uziva inofolic od jula a nevidim ziadne zmeny........cyklus na hovienko, ovulacia nikde. ked sa podari v stredu idem na prefuk.......snad tu laparoskopiu prezijem......nikdy som nebola v nemocnici a uz vobec nie na operacii

moschino1986
21. dec 2013

caute ja sa snazim ten inofolic brat teraz poctivo.kazdy den ma teraz picha v brusku.to ze by som ovulovala celty tyzden?a ked som vonku v zime tak vajecniky riadne tiez citim.bolave su.

moschino1986
21. dec 2013

resp.picha v podbrusku.

jancacko
2. jan 2014

tak dievčence,toto je moja láska.počatá po užívaní inofolicu,,,narodil sa nám 25.12 po troj ročnom snažení.držíme Vám palčeky a hlavne nestrácajte nádej 😉

empathia
2. jan 2014

kraaasne miminko gratulujeeeem 🙂 ako dlho si uzivala inofolic?

henuli
2. jan 2014

ahojte,ja som už raz mama,potom potrat,brala som inofolic pol roka,rozhádzalo mi to len menštruačný cyklus 45 dní a nič viac,škoda vyhodených euráčov

janielik87
2. jan 2014

@jancacko jeeej a ako dlho si uzivala inofolic?

jancacko
2. jan 2014

@empathia ďakujeme,,,brala som ho pol roka,dúfam a prajem Vám do nového roku,aby sa to aj Vám podarilo 🙂

zuzuliak1981
2. jan 2014

Ahojte, ja môžem inofolik len odporučiť. Brala som ho asi 4 mesiace. Po takmer roku sa nám podarilo otehotnieť. Neviem na 100%, ci za to vďačíme práve inofoliku. V mesiaci, keď sa nám to podarilo som brala inofolic, duphaston, merala bazalnu teplotu, chodila na folikulometriu a milovali sme sa podľa jonáša, takže niečo z toho zabralo, alebo všetko naraz 😀. Čo ale hovorí za inofolik je, že pri folikulometrii som mala pri bráni 1x denne na 12DC folikul veľkosti cca 11mm, hneď som zvýšila dávku inofoliku na 2x denne a na 16DC už bol folikul veľkosti 24mm, sám dr bol prekvapený, držím Vám všetkým palce, hlavne treba veriť, že sa to podarí, psychika dokáže divy

denamir
6. aug 2014

ahojte a nemali ste problem s meskanim menzesu ked ste brali inofolic ja ho beriem 14 dni dva krat denne a uz tyzden mi meska test som este nerobila krcok mam polootvoreny ale tvrdy neviem ako to ma byt? vdaka ☹

janulqa1975
6. aug 2014

Ahojte som velmi rada ze sa tu dnes tato tema objavila potrebovala by som radu od 4.8 som zacala brat inofolic ale vcera mi nasadili antibiotika Zinnat nakolko mam bakterie v moci mozu tieto antibiotika znizit ucinok inofolicu dakujem .

nyky23
13. aug 2014

ja nemam dobŕe skusenosti. Brala som ho pol roka a nic.. Posledne dva mesiace dokonca dva x denne a nie ze som neotehotnela, ale ani menzes mi bez vyvolavacky neprisiel.

tinky84
26. aug 2014

ahojte predam, uplne cele nove balenia- 2ks. INOFOLIC, cena dohodou + zadarmo ako darcek ovul.testy, mne uz netreba 🙂 podarilo sa 🙂 inofolic zabral, je to uzasna vec a mozem len odporucit. Prosim ak ma niekto zaujem,kontaktujte ma na mail: majerova.levice@gmail.com