Intímna otázka - žienky aspoň po 2 deťoch
Baby trosku intimnejsia otázka.
Som 5mesicov po pôrode druhého dieťatka a vsimla som si (akoby som to vysvetlila 🫣) … ze mam vacsi otvor na pošve, ale take ze vkuse akoby otvorenú .. postrehla som to ze keď som bola napríklad na kúpalisku alebo vo vani keď sa kupem, ze už som aj utreta a v pyžame a zrazu mi vytečie akoby ešte voda z posvy po kúpaní 🫣😬
Zaujíma má to preto ci to neni nejako nebezpečne na takých tých verejných kúpaliskách, ci tam čosi nehrozí keď sa mi tam takto dostane t voda 🫣
Prosím blbe komenty si odpustite. 🙌🏻
Ahoj. Mam to iste. A je to po porodoch tiez, ale ja som rodila cisarskymi. Pripisujem to aj veku, budem mat 39.
Ja som mala to isté,ale časom mi to prešlo. Dcéra už bude mať päť rokov. Po kúpaní som ešte išla na záchod sa vycikať,potlačila som tak ako keď máš menštruáciu a chces aby z teba vyšlo čo najviac. Či je to problém,tak neviem, nemala som z toho žiadny problem
Kegelove cviky na posilnenie panvového dna si skúšala?
Tá voda sa ti tam dostane tak či tak ... Treba dodržiavať hygienu po kúpaní ..
@jesenzima to jasne dodrziavam, ale keď si nato pomyslím kolko ľudí v tom bazéne a kde sa mi to dostane tak mám z toho obavy 🫣😬
Mala som to par mesiacov po pôrode. Upravilo sa to samé (presne nepamätám za aký čas)
Ďakujem baby 🙌🏻
Keď ideš na kúpalisko dávaj si tie špeciálne tampóny do vody

A doktor co povedal?