Intímny problém
Dobrý deň všetkým, píšem anonymne z dôvodu témy tohto príspevku, nechcem to riešiť pod mojim nickom. Som šokovaná z toho čo som si podľa toho našla na nete, no chcem sa vás tu spytat na to čo teraz ďalej robiť. Mam problém zrejme s genitalnymi bradavicami. Na gynekológiu chodím každý pól rok kvôli inému problému, krory chvalabohu už je vyriešený (cysta) a teraz zas ďalšia vec ktorá začala. No čo má zaráža je, ze moja gyn si nevšimla ze tam niečo mám. Asi možno rok dozadu sa mi urobil malinky pupačik pri zadkovej časti ako je ohyb pod zadkom. Nemala som žiadny iný problém. Iba som ho na dotyk cítila a neskôr zmizol. Ja som to vôbec neriesila lebo na nenapadlo ze môže ísť o niečo takéto, však to poznáte a chodila som ku Gyn často robila mi aj cytologiu, vytery, všetky výsledky super. To bolo ešte pred pól rokom kedy som sa dozvedela ze už som sa aj nadobro zbavila cysty ktorá má trápila na vajecniku. Brávala mi vždy krv, robila vyter výsledky super, cysta preč. Tak som sa tešila ze konečne je to zamnou. Medzitým som si vsimla ze uz sú v oblasti, kde som mala ten pupacik zrazu 2 pupaciky, jeden na jednej strane, druhý na druhej strane pri zhybe ako keby pod zadkom. A take vystuple, telovej farby (nemajú výzor karfiolu ako sa spomína pri tomto ochorení) keď som sa holila, vsimla som si to, ze má to tak nejak dole stipe ale keďže je to na ťažko -pre mna viditeľnom mieste, tak som si myslela ze som sa len porezala. Takto to bolo asi 3 mesiace, vsetko Ok ale pupaciky tam stále boli. Jeden sa zväčšil, hovorím si ze asi nejaký zarastený chlpok, alebo len nejaký kožný vyrástok. Žiadny výtok, ani pálenie svrbenie nemám po celu dobu odkedy sa mi prvý pupak objavil. No začala som teraz tomu prikladať váhu, keď som sa na tých miestach minule poškriabala a cítila som ze prechádzam nechtami uz nie po jednom pupaku ale ze sa mi urobili na viac miestach v oblasti posvy. sú vzdialene od seba NIE sú pri sebe na husto, nie je ich veľa. vzhľadovo to nie je žiaden karfiol ako sa pise ale ploche mierne vystupujúce vyrastky o ktorých inak ani neviem, iba keď si prejdem po tom danom mieste, viem ze tam niečo je. Popravde som sa predvčerom začala zaujimat o to, ako to dať preč. Tak som hľadala na nete a vyskočilo na mna ze genitalne bradavice . Čiže toto som celé zistila v priebehu dvoch dni, budem sa objednávať ku gynekologicke. Prosím vás ako je možné ze na cytologii mi nevyšlo žiadne HPV ani nič podobne niekoľko krát po sebe!!!, moja dr musela tie vyrastky vidieť keď tam boli v tom čase uz dva a nič mi na to nepovedala? Čítala som hlavne aj to, ze sa toho dá ťažko zbaviť a popravde nemám teraz peniaze na nejaké lasery a podobne záležitosti, z krémov to vraj stipe a boli. Dajte mi vaše skúsenosti, ak máte v tejto oblasti niečo prežité a dali ste sa z toho dokopy. Dakujem vám za všetky rady
@sono2 celkovo, mala som predtým zhoršené ale to kvôli cyste. Cysta zmizla a aj výsledky boli v poriadku, všetky hodnoty čo sa testujú v rozšírenej cytologii, nevyznám sa v tom, moja Gyn hádam vie ak by tam bolo niečo zhoršené riesila by to. Nevadí tu sa asi nič moc nedozviem, zajtra zavolám na Gyn a objednam sa
Ono sa to roznáša keď to nebudete riešiť môže byť ich viac a viac....
Mne sa toto začalo robiť a hádaj to? Chytila som to od priateľa ktorý to mal z predošlého vzťahu. 🙂 čiže spomienka navždy. Definitívne sa toho zbaviť nedá. Vírus vždy drieme v tele a v slabej chvíli sa zjaví. Inak asi na kožné skôr než na gyn. Dusík + verrumal vodička a zmizne to. Aspoň dočasne
@ika11123 ja to idem riešiť píšem vyššie že zajtra sa objednávam na gyndu…. Len hovorím že nemám teraz financie na nejaké lasery a neviem čo. Čiže hádam sa to vyrieši krémom a budem mat pokoj.
@sszuzu8 Asi by to mal najprv vidieť gynekológ aj keď ja to nemám moc blízko pri pošve, skôr ďalej ako píšem na bokoch na koži ako keby v zadkovom zahýbe. Čiže aj tak najprv pôjdem za gynekológom. Počkám si na to čo povie
Dobre ráno prajem. Čiže v pondelok som sa Gyn nedovolala a včera som sa konečne dovolala a popisala som jej problém, povedala mi že pokial mi to nespôsobuje problémy tak to nič nie je a že sa mám uistiť či to nie je náhodou zlou ziletkou alebo alergia na nejaký umyvaci gél 😩 aj som jej povedala že to mám dlhšie už aj cez rok, no ona len na to že pokial nemám zápal alebo nejaké pálenie, bolesti svrbenie tak to nie je akútne a tak ako sme sa dohodli mám prísť o rok na preventívnu 🙈🙈 čo teraz?

Vieš presne výsledky? Čo je v poriadku?
Kto vie? Áno čítala som aj ja, možno nemusí byť zrovna zlá cyto. A možno až keď sa veci neriešia tak nastupuje zlá cyto.možno to je následok tých bradavic. Treba viac hľadať Info