Jasná krv po stolici
Ahojte baby. Prosím vás o možné upokojenie.
Mrzí ma vopred že je to moc intímne ale budem hovoriť narovinu.
Po veľkej stolici som si našla na papieri jasné červenú krv, nie veľa ale asi ako počas ms. Teraz po cítim mierne pobolievanie v mieste konečníka ale nestipe ma nič. Asi CM od konečníka vnútri som cítila bolesť akoby ranu ale neviem to stopro definovať. Nikdy sa mi to predtým nestalo, totálne som hotová už si domyslam kadečo.
V pondelok idem okamžite pre odporučenie ku proktologovi len vás prosím stalo sa niektorej z vás niečo podobné ?a nebolo to nič vážne ? Mám 30 rokov. Ďakujem 👏sestra mi hovorila že sa jej to stálo a mala vred ale chcem vedieť viac názorov... toto je naozaj real téma čiže ak niekto bude tlachat že sa nudim tak nie, nenudim👏
Ďakujem
@nattinatta len to je to že priamo vchod ma nebolí ale trošku ďalej. Je pravda že pred vyše týždňom cca som dobrala antibiotiká tak neviem či mi to pokazilo čreva. Užívam aj probiotiká, stravujem sa viac menej zdravo. Ach bojím sa extrémne
Ak si cítila rezavu bolesť, moze to byť trhlina. Moze to byť aj hemoroid. Neboj sa, nemusí to byť vôbec niečo vážne. Tiež som absolvovala vyšetrenie u proktologa
Mozu to byt aj hemoroidy...
Aj mne sa to stalo pred par mesiacmi. Pomohlo mi umyvat sa odspodu aspon dvakrat denne (kym sa "ranka" zahojila), pit ovela viac vody ako som pila, jedla som susene slivky a viac ovocia. Po cca tyzdni to preslo a odvtedy nastastie nic. Ale tiez som sa bala co sa deje, googlila....to len cloveka vystrasi 🙄
Nemala si dnes alebo včera tvrdú stolicu? Nemyslím, že by to bolo to najhoršie na čo myslíš, rakovina hrubeho čreva. Prosím ťa nestresuj sa zbytočne. Ja to mávam hocikedy, stačí mi trochu zatlačiť pri veľkej a hneď mám krv na wc papiery. A kým sa mi to zahojí tak prejde aj pár dní. Alebo môžeš mať hemeroidy, zlatú žilu...
@katka281 len ja nemám ranku 😟 to je to. Cítim ju vnútri, áno poviem to nechutne zašla som si tam, lebo som sa chcela presvedčiť a asi jeden cm vnútri od konečníka ma to bolí. Ale psychika robí svoje už mám pocit že mi je fyzicky všetko 😂😂 ďakujem ti za tvoje podelenie sa o skúsenosť
@nikpa mala som, tvrdú... dosť. Akože ja mám trávenie úplne v poriadku a zrazu krv na papieri skoro som dostala infrakt ....Bože prepáčte ženy že takto otvorené. Ale zasa čo si budeme hovoriť, tie čo sme už porodili tak nás nič neprekvapí 😂❤️
To znie ako hemoroidy. Tie môžu byť vonkajšie, ale aj vnútorné. Ty môžeš mat tie vnútorné a preto to cítiš vo vnútri. Mne sa objavili už po dvadsiatke, ale najhoršie boli po prvom pôrode. Pomohla mi úprava stravy a po pôrode, keď boli najhoršie, som brala aj lieky.
Manžel ma hemoroidy a tiež sa mu stalo že mal krv na toaletaku....ináč aj mne sa stalo už že som po utretí mala na toaletaku krv ale uzavrela som to stým že ....kvôli tvrdej stolici....
Mala som. Návšteva chirurga. Následne kolonoskopia. Našli polypy. Odvtedy pokoj. Nieje to sranda. Vie to vystresovať. Hlavne to poriešiť.
Ahoj, mne sa presne toto stalo po ATB ,keď som mala asi 18 rokov (teraz mám 33) jasná krv ,občas nie vždy,sem tam bolesť. Chodila som raz za pol roka alebo raz za rok už neviem na rektoskopiu. Nikdy mi nič nenašli. Pravdepodobne mi tam praskali nejaké cievky. Časom sa to zlepšilo. Momentálne už nechodím a je to ok.
Tak to máš pravdepodobne z tej tvrdej stolice. Pre pokoj v duši choď k dr ale podľa mňa to je z toho.
Keď je jasná červená ta krv tak to bude buď z tvrdej stolice alebo nejaký hemoriod. Horšie by bola tmavá natravena krv. Takze kľud zarad si do jedálnička viac vlakniny ak sa ti to zopakuje chod sa dať skontrolovať k lekárovi 😉
dievčatá extrémne vám všetkým Ďakujem za objektívne rady aj priania, fakt ma to upokojilo. ♥ podám hlásenie neskôr ale verím ze to bude ok ♥
Asi to máš pravdepodobne s tých antibiotík, pretože môžu spôsobovať zápchu. Pi veľa čistej vody, kefír tiež vie pomôcť, veľa vlákniny. Umyť sa po veľkej potrebe a poprípade si kúp faktu mastičku. 🙂

Tiež mám análna trhlina kupujem si na to prosto glyvenol čipky a krém a pomáha