Je bezpečné mať styk počas užívania vaginálnych probiotík?
Ahojte, lekár mi kvôli zápalu predpísal fluomizin ten som dobrala a kúpila som gynella flora na vaginálnu obnovu. Normálne by som sa niečo také nepýtala, no nemali sme s mužom sex už takmer mesiac, najskôr kvoli menštruácií a potom tieto problémy. Myslite ze je bezpečne mať sex keď užívam spomínané probiotiká? Na pribalovom letáku sa nič nepíše, na internete som našla že je to bezpečné, ja mám ale trochu obavu aby to nejak nenarušilo ten proces obnovy😕, nemate prosím skúsenosť? Ďakujem, krásny víkend❣️
Vydržala by som,kým sa preliečim
Vydrž, celá liečba by stratila zmysel.
Hej tiež si vravím že veď ten týždeň +- ešte vydržať a 100% si byt istá že je všetko v poriadku. Ja som nemala pred preventivkou žiadne problémy ale cca týždeň po nej mi začalo svrbenie, začervenanie a potom mi volal že cytológia je ok, ale je tam zápal tak dal ten fluomizin a fungicidin
Určite vydrž. Snáď to nechceš mať stále dookola.
Veď nie ste zvieratá, aby ste nevedeli vydržať či?
Však existuje toľko iných možností okrem tejto, stačí byť kreatívny.
Ano samozrejme vydržíme, len no takúto dlhu pauzu sme dlho nemali😄. Myslím že logicky to pokúša keď už problémy nie sú a len doliečujem. Ale ano ten týždeň teda počkáme 😊

moj nazor.... vydrzala by som a neriskovala ze sa zapal vrati. snad chvilu vydrzite nie?