icon

Je bezpečné používať tampóny v bazéne?

20. jún 2025

Ahojte baby. Nemám cestu do dm alebo lekárne. Dnes som dostala MS, no doma mám len obyčajné tampóny. Stane sa niečo závratné keď doma do bazénu dám len obyčajný? Neplánujem tam byť nejako extrémne dlho.

nyusika
20. jún 2025

nestane sa nic

komentare od zrutenych zien o tri...dva...jeden... 😀

janai1
20. jún 2025

Vždy som používala klasické OB tampóny

glorikarebeka
20. jún 2025

Nič sa nestane, len hneď vymeň

riyadh
20. jún 2025

Dcerka pouziva ovycajjne OB na treningy, takze klud😊

deedol
20. jún 2025

speci tampony som pouzivala len v tehotenstve, inak vzdy obyc

zuzacka16
20. jún 2025

jasné, že stačí..ak si mala na mysli tie špeciálne tampóny, ktoré sú napustené tou vazelínou, tak tie sa používajú napríklad u tehotných žien, keď sa chcú kúpať na kúpaliskách alebo jazerách, aby si tam dnu niečo nezaniesli ale takisto aj ženy, ktoré sú viac náchylnejšie a nemajú "svoje dni" si môžu dať tieto špeciálne tampóny, aby nedostali mykózu alebo tak..inak keď mám "svoje dni" a chcem sa ísť kúpať, tak si dávam normálny, obyčajný tampón..

januska12323
20. jún 2025

Keď máš ms dávajú sa normálne tampóny, tie druhé sú mimo ms.

danajahotkova
20. jún 2025

Ja si davam obycajne a tu som 😀 Dokonca som ani nevedela ze su na to nejake specialne urcene.

nikpa
20. jún 2025

Asi 20 rokov som do vody nepoužívala iné ako klasické tampóny, žiadne špeciálne na kúpanie. Takže ak si dáš taky 1x ty, nič sa ti nestane.

autor
20. jún 2025

Super baby, ďakujem ☺️

vanilkovazmrzka
20. jún 2025

A to do vody musia byt nejake specialne tampony? 😃 o tom pocujem prvy krat

zuzacka16
20. jún 2025
@vanilkovazmrzka

A to do vody musia byt nejake specialne tampony? 😃 o tom pocujem prvy krat

@vanilkovazmrzka nemusia, ale niektoré ženy sú viac náchylné na ženské veci (mykózy), napríklad keď sa idú kúpať do termálnych bazénov a tiež pri tehotenstve sa to odporúča (ak to nie je kúpanie v mori, tam je to v pohode) si kúpiť tie špeciálne tampóny napustené vazelínou..keď máš svoje dni, stačia ti úplne normálne, keď sa ideš kúpať 😉

ibrunova
20. jún 2025

Do vody idú klasické tampóny. Potom sú ešte vazelínové, ktoré sa cez menzes nepoužívajú, len proti infekciám.

slavomira236
20. jún 2025

Teraz som bola v egypte a normalne som fungovala s tamponmi celu menstruaciu..minuly rok som tiez dostala na dovolenke o viac ako tyzden skor tiez obycajne tampony ake boli v obchode

ekira1
28. jún 2025

Ja kupujem v dm napustené vazelinou a určené na normálnu ms. Sú dva druhy, jedny s vazelinou aby sa voda nedostala, druhé tiež s vazelinou I na MS.