Je bezpečné používať tampóny v bazéne?
Ahojte baby. Nemám cestu do dm alebo lekárne. Dnes som dostala MS, no doma mám len obyčajné tampóny. Stane sa niečo závratné keď doma do bazénu dám len obyčajný? Neplánujem tam byť nejako extrémne dlho.
Vždy som používala klasické OB tampóny
Nič sa nestane, len hneď vymeň
Dcerka pouziva ovycajjne OB na treningy, takze klud😊
speci tampony som pouzivala len v tehotenstve, inak vzdy obyc
jasné, že stačí..ak si mala na mysli tie špeciálne tampóny, ktoré sú napustené tou vazelínou, tak tie sa používajú napríklad u tehotných žien, keď sa chcú kúpať na kúpaliskách alebo jazerách, aby si tam dnu niečo nezaniesli ale takisto aj ženy, ktoré sú viac náchylnejšie a nemajú "svoje dni" si môžu dať tieto špeciálne tampóny, aby nedostali mykózu alebo tak..inak keď mám "svoje dni" a chcem sa ísť kúpať, tak si dávam normálny, obyčajný tampón..
Keď máš ms dávajú sa normálne tampóny, tie druhé sú mimo ms.
Ja si davam obycajne a tu som 😀 Dokonca som ani nevedela ze su na to nejake specialne urcene.
Asi 20 rokov som do vody nepoužívala iné ako klasické tampóny, žiadne špeciálne na kúpanie. Takže ak si dáš taky 1x ty, nič sa ti nestane.
Super baby, ďakujem ☺️
A to do vody musia byt nejake specialne tampony? 😃 o tom pocujem prvy krat
A to do vody musia byt nejake specialne tampony? 😃 o tom pocujem prvy krat
@vanilkovazmrzka nemusia, ale niektoré ženy sú viac náchylné na ženské veci (mykózy), napríklad keď sa idú kúpať do termálnych bazénov a tiež pri tehotenstve sa to odporúča (ak to nie je kúpanie v mori, tam je to v pohode) si kúpiť tie špeciálne tampóny napustené vazelínou..keď máš svoje dni, stačia ti úplne normálne, keď sa ideš kúpať 😉
Do vody idú klasické tampóny. Potom sú ešte vazelínové, ktoré sa cez menzes nepoužívajú, len proti infekciám.
Teraz som bola v egypte a normalne som fungovala s tamponmi celu menstruaciu..minuly rok som tiez dostala na dovolenke o viac ako tyzden skor tiez obycajne tampony ake boli v obchode
Ja kupujem v dm napustené vazelinou a určené na normálnu ms. Sú dva druhy, jedny s vazelinou aby sa voda nedostala, druhé tiež s vazelinou I na MS.

nestane sa nic
komentare od zrutenych zien o tri...dva...jeden... 😀