icon

Je biely výtok z bradavky bežný?

jessa1
14. sep 2024

Ahojte baby už mesiac mi vyteká z bradaviek biela tehutina stále neviem príčinu nikdy pred tým nešla už neviem čo si myslieť o tom ci sa báť alebo nie ci to je bežné u žien za každú radu budem vďačná ( nemám žiadnu hrucnu ani nič u doktora som bola a všetko je ok aspon on tvrdí )

nikpa
14. sep 2024

@jessa1 čiže ti robili aj sono prsníkov?

nikpa
15. sep 2024

@adriana2301 toto je jeden z tých lepších prípadov, no nespoliehala by som sa na to na základe jedného príspevku. V takýchto prípadoch treba navštíviť gynekológa, preto som sa autorky pýtala, či jej v blízkej minulosti robili aj sono prsníkov...

candii
15. sep 2024

Myslím, že žiadny vytok z bradavky mimo tehotenstva nie je OK. Treba ísť na vyšetrenie

jessa1
autor
15. sep 2024

@nikpa nie doktor pobedal se to ma každá žena ktorá si stlači no nepríde mi to tak každopádne hračku nemám ani nič iba to tehutina

jessa1
autor
15. sep 2024

@nikpa bola som ale myslím si ze by som mala zmeniť doktora pretože nemá.ziadmu snahu ale pred 4 rokmi cc som bola a všetko bolo ôk a nemyslím si ze by som mala rakovinu prsníka alebo niečo pretože sú normálne až na tu vodu

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
nikpa
15. sep 2024

@jessa1 nerozumiem tomu, pred 4 rokmi si bola na usg prsníkov naposledy?

jessa1
autor
16. sep 2024

@nikpa ano ale to nebolo predné toto totonide priamo z toho miesta ako ide mlieko neviem to nazvať ale asi týždeň do zadu sok bola u ginekologa povedal ze to je poriadku ze to ma každá žena všetko prezeral

nikpa
16. sep 2024

@jessa1 pokiaľ viem, každá žena má nárok ísť minimálne raz za 2 roky na usg prsníkov. Podľa veku aj na mamograf. Nie je mi jasné, prečo ta neposlal, keď si bola teraz u neho s problémom. alebo aj keď chodíš na preventívky by ta mal automaticky raz za tie 2 roky poslat. Treba na tom trvať, máš na to nárok!

jessa1
autor
16. sep 2024

@nikpa jemu to zrejme bolo jedno pozrel ma nič nenašiel žiadnu hrčku nič iba mi povedal ze to ma každá žena ktorá si silnejšie stlačiť prsnik ale podla mňa nie všetko musí mať príčinu

nikpa
16. sep 2024

@jessa1 jemu to môže byť jedno, tebe by nemalo. Ako som písala vyššie, máš právo chodiť na usg prsníkov každé 2 roky, je to tvoje zdravie, ty sa máš o seba starať. Tak chod a vybav si to sono ked chceš mať istotu. Tu nikto nepovie, či máš prsník v poriadku alebo nie...