icon

Je cítiť zabudnutý tampón?

7. jún 2023

Dobry den.
Vcera som mala 5 den menstruacie, dala som si mini tampon, bola som chvilu cvicit, no v zhone v praci som uplne zabudla ci som si ho vybrala.
Dnes som mala mierne spinenie co mam vzdy na konci menzesu. Nemam ziadne bolesti, skusala som si ho nahmatat aj v posve prstom, no nic som necitila.
Je prosim mozne, ze by som si ho tam bola naozaj zabudla ? Ako by sa mi to prejavilo ? Citila by som to ? Ako mozem zistit ci mi tam nahodou neostal ?
Ďakujem velmi pekne za vasu odpoved.

Strana
z2
zuzankkaa1
8. dec 2023

Ahoj, riešim práve rovnakú vec. Ako si nakoniec dopadla???

autor
2. jan 2024

@zuzankkaa1 bola som s tym u gynekologicky. Tampon tam nebol, davam si odvtedy na to vacsi pozor, ale hold, zijeme hekticku dobu, niekedy sa stane z3 clovek zabudne.. prepac, ze az teraz odpisujem, nebola som tu, uz ti moja odpoved asi velmi nepomohla teraz. Ako si dopadla ?

zuzankkaa1
4. jan 2024

Presne tak! Ja som u gyn nebola, ale tiež doteraz žijem, takže som ho tam asi nemala...😀

anonym_9e709c
18. jan 2026

Stala sa mi taka vec, ze som zabudla ze uz mam tampon s dala som si este jeden, ten som potom normalne vybrala ale ten povodny nie, zatlacil sa hlbsie, bolo to uz ku koncu menzesu a zistila som to tak, ze som aj po tom co bezne menzes uz konci stale spinila plus uz aj zapach aj hned po sprche, no hrozne nieco, potom mi to docvaklo co sa deje, nesiel mi vobec vybrat, snurka netrcala bol otoceny, nakoniec sa to podarilo vybrat. Moja otazka je co teraz, bol tam asi tri dni, v zivote sa mi to nestalo. Mam si dat preventivne nejaky cipok na mykozu? Citala som hororove scenare, otravy krvi, zapaly atd co sa moze stat? Necitim ziadne priznaky. Ku gyn som objednana na preventivku koncom februara. Dakujem

anonym_f76ec8
18. jan 2026
@anonym_9e709c

Stala sa mi taka vec, ze som zabudla ze uz mam tampon s dala som si este jeden, ten som potom normalne vybrala ale ten povodny nie, zatlacil sa hlbsie, bolo to uz ku koncu menzesu a zistila som to tak, ze som aj po tom co bezne menzes uz konci stale spinila plus uz aj zapach aj hned po sprche, no hrozne nieco, potom mi to docvaklo co sa deje, nesiel mi vobec vybrat, snurka netrcala bol otoceny, nakoniec sa to podarilo vybrat. Moja otazka je co teraz, bol tam asi tri dni, v zivote sa mi to nestalo. Mam si dat preventivne nejaky cipok na mykozu? Citala som hororove scenare, otravy krvi, zapaly atd co sa moze stat? Necitim ziadne priznaky. Ku gyn som objednana na preventivku koncom februara. Dakujem

@anonym_9e709c sú aj také výplachy v lekárni, tak možno skôr to. Mne sa stalo presne to isté, vybrala som a nič sa našťastie nestalo.

blondinka95
18. jan 2026
@anonym_9e709c

@anonym_9e709c mozno rosalgin vyplach? Ale najlepsie k lekarovi asi, aspon zavolat

autor
22. jan 2026
@anonym_9e709c

@anonym_9e709c zavolaj gynekologicke a porad sa s nou, povedz co je vo veci.

anonym_9e709c
24. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_9e709c zavolaj gynekologicke a porad sa s nou, povedz co je vo veci.

@anonym_autor volala som a povedala mi ze nic netreba ak nemam nejake bolesti, pichanie svrbenie. tak asi som to prezila bez ujmy.

Strana
z2