Je dennodenné nosenie intímiek zdravé?
Je zdravé používanie intimiek každý deň, ak nemám gynekologické problémy? Samozrejme krátko po MS a počas ovulácie, keď je výtok silnejší áno. Ale už roky nosím každý deň, keďže v práci mám blízky kontakt s ľuďmi a mám blby pocit, či ma po niekoľkých hodinách, najmä ak je teplo, nebude cítiť.
no neviem si to predstaviť.
Zaparenu šuš.u celý deň v intimke.
Nedýcha ti to tam dole.
Keď sa bojíš,že budeš cítiť , tak to vyskúšaj, čo je to za nepodložený predsudok..
čo by malo byt citit? intimka je pachuvzdorna?
Nedýcha ti to tam dole.
Keď sa bojíš,že budeš cítiť , tak to vyskúšaj, čo je to za nepodložený predsudok..
@pe_mi používala som roky intímky, musela som prejsť na inko vložky a nie šušulinku som nemala a nemám zaparenú
@anonym_autor autorka nič sa ti nestane, ja som roky používala intímky žiaľ musela som prejsť na inko vložky a všetko ok
Tiez používam roky rokuce. Nikdy mi nic nebolo. Aj ked som zdravá, nikdy nemám dole úplne sucho. Tak aj preto.
Ja dlhe roky pouzivam intimky. A menim ich vzdy po toalete. Pre mna je to pocit cistoty zo strany intimnych partii ale aj zo strany spodneho pradla.
Bola studia, ktora preukazala, ze na nohavickach po vyprani v az 60 stupnovej vode stale ostavaju na nich mikroskopicke stopy exkrementov. A kto dnes perie peknu cipkovanu bielizen na 90ke?
Nikdy som nemala zdravotne problemy ci zaparenu susku. Ani neviem, ze ju mam. Ja mam pocit sucha a cistoty. A ako je napisane vyssie - zeny maju bezne "zdravy" hlien - je to aj jedna zo znamok bliziacej a prebiehajucej ovulacie, takze mozno len zeny po prechode su suche cely mesiac. Pre mna je uz nechutne si najst aj nieco taketo na pradle.
No ak by si mala zapal a teda zapach, nepomoze ti nic, len lekar a lieky.
Nedýcha ti to tam dole.
@pe_mi no tak si predstav, že taká intimka sa dá počas dňa vymeniť, aj niekoľkokrát. A nie všetky sú "igelitové", ale normálne vzdušné. Takže nič nie je zaparené ani špinavé.
@anonym_autor tiež používam intimky na dennej báze, ako tu už bolo spomenuté, tak je to proste pre môj lepší pocit čistoty. A cítiť nie je nič, čo sa nie vždy dá povedať o nohavičkách, ktoré si bežne počas dňa neprezlečieš, ale ostávajú tam stopy moču, prípadne nejakého hlienu.
@anonym_autor co ma byt na tom nezdrave?
@anonym_autor co ma byt na tom nezdrave?
@simona92101 kontakt kože, sliznice s umelou látkou
ja pouzivam stale
Tiež ich používam takmer stále. Akurát keď mám sukňu tak intímku nemám. Čiže cele leto nenosím a vtedy vetram. Inak nosím príde mi hnusne mat mokré nohavičky. Tečiem bohužiaľ až príliš.
Používam kedy ako. Niekedy mám možnosť sa prezliecť, niekedy nie a tiež nemám rada vlhké prádlo. Niekedy pol dňa, niekedy vôbec, kedy ako. V lete tiež radšej bez a šikovnejšie sa dajú prezliecť náhradné.
@simona92101 kontakt kože, sliznice s umelou látkou
@anonym_autor pouzivam denne,neparfemovane.nikdy ziaddn problem
Nepresvedčite ma dievčatá , ženy
Cely deň mať intímku a nedycha to tam, ako mi jedna komentovala , že si ju mení za čistú dokola, to mi bolo asi jasné, že to tak robia, tie čo nosia ..
Pre mňa nie
Nosím už roky tak, absolútne žiaden problém.
Dajte mi tipy na tie zdravé intimky
@anonym_autor nie, ale vždy lepšie ako smrdieť.Lebo pošva má svoj typický zápach 9 h sedieť na stoličke, výtok atď...
Ja dlhe roky pouzivam intimky. A menim ich vzdy po toalete. Pre mna je to pocit cistoty zo strany intimnych partii ale aj zo strany spodneho pradla.
Bola studia, ktora preukazala, ze na nohavickach po vyprani v az 60 stupnovej vode stale ostavaju na nich mikroskopicke stopy exkrementov. A kto dnes perie peknu cipkovanu bielizen na 90ke?
Nikdy som nemala zdravotne problemy ci zaparenu susku. Ani neviem, ze ju mam. Ja mam pocit sucha a cistoty. A ako je napisane vyssie - zeny maju bezne "zdravy" hlien - je to aj jedna zo znamok bliziacej a prebiehajucej ovulacie, takze mozno len zeny po prechode su suche cely mesiac. Pre mna je uz nechutne si najst aj nieco taketo na pradle.
No ak by si mala zapal a teda zapach, nepomoze ti nic, len lekar a lieky.
@anonym_1f93ba ja som v zivote nic nenosila, ani nenosim okrem vloziek pocas kramov a si predstav, nemala som nikdy gate osrate, ani zarezane v dupe, ani v suske a neboli po vyzleceni poznacene. Ani som nechytila ziadnu pliagu. Lebo po kazdej potrebe sa vyutieram do toal papiera, pripadne do vlhceneho obruska. Myslim, ze vascina zien to takto riesi.
Ale ak zeny nosia tesne elastaky, ci ine nohavice, ktore sa zaryju do telesnych otvorov, potom je intimka opodstatnena
zeny, ktore nemaju ten fyziologicky ciry vytok vo vacsom mnozstve (a casto) to nepochopia. no budte cely den s vlhkymi gatkami.
Ak ma zena taky problem, ze ma vytok, chapem nosenie vložiek ako zdravsie ako byt vo vlhkych nohavickach - skor vtedy tam vidim nabeh na kvasinky a ine problemy.. Ale ja napr takyto problém nemám. Gatky mam suché, okrem kramov ovšem... A ja osobne neznasam nosenie vloziek alebo takých umelych gatiek, mam potom pocit, ze sa mi tam poti.. Cize za mna cisto bavlna a pocit vetrania a vzduchu a doma najradšej bez spodnej bielizne :D
@anonym_1f93ba ja som v zivote nic nenosila, ani nenosim okrem vloziek pocas kramov a si predstav, nemala som nikdy gate osrate, ani zarezane v dupe, ani v suske a neboli po vyzleceni poznacene. Ani som nechytila ziadnu pliagu. Lebo po kazdej potrebe sa vyutieram do toal papiera, pripadne do vlhceneho obruska. Myslim, ze vascina zien to takto riesi.
Ale ak zeny nosia tesne elastaky, ci ine nohavice, ktore sa zaryju do telesnych otvorov, potom je intimka opodstatnena
@anonym_1f9043 ty vela toho nenosis, ze? Co tak citat s porozumenim? Toaletakom bakterie neodstranis. A ani si vytok v zivote nemala, ze ty zarez? No tak potom gratulujem. Este lepsie je, ked zeny napisu, ze sa umyvaju cistou vodou, fuj.
Pokiaľ niesú parfumované, alebo igelitové nepriedušné tak nemá čo vadiť. Nepafumovaná priedušná intimka je ok aj denne.

Preco by ta malo byt citit? Osprchuj sa rano, vecer, ak si zdrava, nema byt co citit.