Je extrémne krvácanie počas menštruácie normálne?
Ahojte. Mám prvý deň Ms. No extrémne krvacam. Vložku si musím meniť každých 10 min. Je to normálne? Vody pijem dosť. Vserko ma boli.
Ja som bola v určitom období silnú menštruáciu, ale to som menila vložku raz za hodinu (ale len chvíľu som to tak mala, u mňa to spôsobovali polypy v maternici, potom som absolvovala kyretáž)
Nie je to nirmalne. Chod na pohotovosť, pichnú ti injekciu
Nepodcenuj to. Chod na pohotovosť
Nevysmejú ma? Pytala som sa aj v rodine a tie mi povedali že normálne mať silnú menštruáciu. Hlava sa mi netočí, iba ma boli podbruško. A ani mi nieje zle. Teraz som menila tak uvidim za ako dlho budem musieť zas
Nevysmejú ma? Pytala som sa aj v rodine a tie mi povedali že normálne mať silnú menštruáciu. Hlava sa mi netočí, iba ma boli podbruško. A ani mi nieje zle. Teraz som menila tak uvidim za ako dlho budem musieť zas
@anonym_autor urcite chod k lekárovi mala som rovnaký problém bol to polyp na maternici po odstránení sa mi to upravilo
@anonym_autor urcite chod k lekárovi mala som rovnaký problém bol to polyp na maternici po odstránení sa mi to upravilo
@andrejka1974 nikdy predtým som takúto ms nemala, užívam antk
@anonym_autor vysmiat? Nie nevysmeju….
Keď ták silno krvacas môžeš mat napr cystu alebo myom, to sú vážne veci a nie dôvod na vysmiatie
V živote som nepočula aby niekoho na pohotovosti vysmiali
@anonym_autor. Tak ja by som počkala......aspon 3x po sebe silnú menštruáciu......aby bol vážny dôvod......
@anonym_autor vysmiat? Nie nevysmeju….
Keď ták silno krvacas môžeš mat napr cystu alebo myom, to sú vážne veci a nie dôvod na vysmiatie
V živote som nepočula aby niekoho na pohotovosti vysmiali
@pribinak no.. na našej pohotovosti sa stalo už kadečo.
12.8 mám preventivku tak mám počkať? Lebo ste ma tu poniektore celkom vystrašili. Teraz som bola zasa na wc, no vložka bola skoro čistá
@anonym_autor. Tak ja by som počkala......aspon 3x po sebe silnú menštruáciu.....
Menis vlozku kazdych 10 minut a pytas sa, ci je to normalne? Ved sama vies, ze nie.
@anonym_autor tak chod inam
@pribinak nemôžem ist inam, toto je dr ku ktorému prechádzam.
Menis vlozku kazdych 10 minut a pytas sa, ci je to normalne? Ved sama vies, ze nie.
@diewcatqoo nie neveim. 😀 teraz to bolo už ok
@diewcatqoo nie neveim. 😀 teraz to bolo už ok
@anonym_autor ahoj, tak ak uz krvacanie slabne, tak to spomen na preventivke.moze to byt aj antikoncepcia
K vysmechu na pohotovosti:
ja som pri takomto krvacani bola na pohotovosti, pozreli bez sona a nic nenasli, bol tam mlady dr
Potom sa mi to zopakovalo o par mesiacov, v ten den som rano bola u mojej gyn a vecer prislo tiez velmi silne krvacanie a isla som na pohotovost a tam ma doktorka sprdla uz vo dverach, ze ci by som akoze do rana zomrela a bola cely cas ku mne hnusna.napisala mi aj blbosti do spravy,lebo ked ma vysetrovala, tak som uz krvacala velmi,mala som silne krce, tak si nechcela priznat, ze sa v tom sprdavani unahlila.tak mi pichli mem a v noci doma mi to potom prestalo. Tretikrat som uz volala inej gyn, ktora mi cez fon predpisala dicynone injekciu a dala som si ju pichnut a krvacanie ustalo.
@anonym_autor ano ja som nemala s naraz problém a tak som išla k lekárke a ona máte tam polyp a musí ísť von

@anonym_autor no určite to normálne nie je, išla by som asi aj na pohotovosť.