icon

Je hnedý výtok po liečbe normálny?

vee1932003
Dnes o 11:33

Ahojte baby, potrebujem poradiť.
Bola som prednedávnom u gynekológa. Mala som problémy tam dole ( nič extrémne iba zápach ) tak mi predpísal Macmirorr čipky. Brala som ich 7 dni ako mi sám povedal bolo to ok, nič som nepociťovala. Po 8 dňoch sa mi objavil na nohavickach slabý hnedý výtok. Hovorím si okeyyy asi sa ešte precistujem. Potom chvíľku nič a o 3 dni až doteraz mám hnedý výtok až ružový ( ale skôr hnedý ) pobolieva v brušku je mi divne a cítim sa slabá. Pred 3 dňami som mala s partnerom sex ( po dobrati a chvíľkovéj pauze ).
O 5 dni mi majú začať aj kramy ale neviem toto sa mi stalo prvýkrát a nikdy mi neprišla skôr a hlavne nie takto že deň a pól už pomaly zo mňa vychádza hnedoruzovo.
Prosim zdrzme sa komentárov chod ku doktorovi máš istotu. Ja to viem len bohužiaľ mám gynekológa na druhej strane republiky. Chcem skúsiť počkať čo sa bude diať .. veď na to snáď neumriem 😀

anonym_23c504
Dnes o 11:40

@vee1932003 a prečo si mala sex ? To ti bolo prijemne s krvavým výtokom sexovať, namiesto toho, aby si to riešila s lekárom? Preliečil sa aj partner ?
Brala som macmiror viac krat, ale nikdy som z neho nešpinila, a ani po dobratí sa nemá sexovať, pretože aj po poslednej tablete môžeš špiniť, ale nie krvou

Tolko nezodpovednosti, ach ženy

viestta
Dnes o 11:43

sice to nechces citat, ale nikto ti tam nevidi ani ta nevysetri, takze treba ist ku gynekologovi

lubbi1
Dnes o 11:43

no mala by si sa ist ukazat k lekarovi znova, takto ti nevieme absolutne povedat a poradit, co sa s tebou deje. nie sme odbornicky, aj ked podaktore sa tu tak tvaria, to je fakt 😀

vee1932003
autor
Dnes o 11:44
@anonym_23c504

@vee1932003 a prečo si mala sex ? To ti bolo prijemne s krvavým výtokom sexovať, namiesto toho, aby si to riešila s lekárom? Preliečil sa aj partner ?
Brala som macmiror viac krat, ale nikdy som z neho nešpinila, a ani po dobratí sa nemá sexovať, pretože aj po poslednej tablete môžeš špiniť, ale nie krvou

Tolko nezodpovednosti, ach ženy

@anonym_23c504 prepáčte ale prešlo 4 dni od dobratia. Nič nepoviem keby to bolo doslova na ďalší deň ale prešlo pár dni, kedy som sa cítila ok. Po sexe to bolo aj na ďalší deň to bolo ok včera to začalo, preto sa nornalne pýtam.

vee1932003
autor
Dnes o 11:45
@lubbi1

no mala by si sa ist ukazat k lekarovi znova, takto ti nevieme absolutne povedat a poradit, co sa s tebou deje. nie sme odbornicky, aj ked podaktore sa tu tak tvaria, to je fakt 😀

@lubbi1 jasne, ja len či nemáte skúsenosti s týmto užívaním pripadne to nenadväzuje na menštruáciu a opačne to zafungovalo že prídu skôr.

viestta
Dnes o 11:47
@vee1932003

@lubbi1 jasne, ja len či nemáte skúsenosti s týmto užívaním pripadne to nenadväzuje na menštruáciu a opačne to zafungovalo že prídu skôr.

@vee1932003 mohla sa ti infekcia napriek liecbe posunut vyssie, to zisti len gynekolog

simsalabim
Dnes o 12:10

@vee1932003 tak teoreticky by mohlo ist aj o spinenie pred menstruaciou.

anonym_23c504
Dnes o 13:18
@vee1932003

@anonym_23c504 prepáčte ale prešlo 4 dni od dobratia. Nič nepoviem keby to bolo doslova na ďalší deň ale prešlo pár dni, kedy som sa cítila ok. Po sexe to bolo aj na ďalší deň to bolo ok včera to začalo, preto sa nornalne pýtam.

@vee1932003 si pisala, že doteraz špiníš, tak ci tak je to nezodpovedné, ani počas špinenia by si nemala mať sex