icon

Je hnis po cisárskom príznakom infekcie?

11. máj 2024

Ahojte. Na kraji rezu (cca 0,5cm), kde sa mi zaceluje rana, je tá diera biela a vyšlo mi trosku hnisu. Z tohto miesta mi išla hadička.
Môže tam byt infekcia? Neviem, či panikarit alebo to potierat betadinom a nechať zaceliť.

stellarstar
•
11. máj 2024

No a u Dr si bola?

trgypadl
•
11. máj 2024

Ahoj,neviem ako dlho si po cisarskom,ale zatial dezinfikuj Betadine a sleduj si to miesto ci nie ke opuchnute alebo zacervenane

autor
•
11. máj 2024

@stellarstar neviem ani, ktorému mam ísť. Ci gynekolog, obvodný alebo do nemocnice kde mi vyberali stehy

autor
•
11. máj 2024

Tu ranku mam potretú betadinom

trgypadl
•
11. máj 2024

Ku gyndosovi,ak mas doma peroxid 3% mozes pouzit aj ten,a hlavne vetraj to miesto

cakanka22
•
11. máj 2024

Ahoj, mne sa po cisárskom začali na jazve robiť takéto "otvory" hnisajúce, išla som do pôrodnice, kde som rodila 🙂 ja som to mala ale hrozné, tvoje ešte dobré vyzerá.. A mala som stafylokoka, brala som atb.

stellarstar
•
11. máj 2024

Gyn

alickapusinka
•
11. máj 2024

aj ja som mala až na 3 krát mi to dobre zošili .Dovtedy tiekol tiež hnis.je to zapáľ chod k lekárovi .Aby sa ti to neotvorilo ešte viac.

viestta
•
11. máj 2024

Ak si do siestich tyzdnov od porodu, tak do porodnice kde si rodila. Kludne chod aj zajtra

autor
•
11. máj 2024

@alickapusinka ale mne sa to neotvara. Je to miesto odkiaľ išla hadička a práveže sa to už zaceluje

alickapusinka
•
11. máj 2024

ale ak by to zaceľovalo tak by TI netiekol žiaden hnis .Máš tam zapáľ ja som mala tiež a poriadny. Na nič nečakaj hnis je nebezpečný.

autor
•
11. máj 2024

@alickapusinka ta diera bola raz taka 😊

lucia0211
•
11. máj 2024

Mne robili tiež cisársky a nemala som žiadnu hadičku a mala som samovypadavajuce stehy

autor
•
11. máj 2024

@lucia0211 nuž...u nás dávajú taky vývod,.kde odchadza zrejme zla zostatková krv

palicka
•
11. máj 2024

Kup si betadine a niekoľkokrát denne vytieraj.ak sa to nezasusi, smer lekar.

autor
•
11. máj 2024

@palicka ja si dávam betadine

palicka
•
12. máj 2024

Ak sa nesusi, sme lekar...mozno naozaj trena antibiotika... je to predsa len operacna rana,netreba to podcenit

tanuuulka
•
12. máj 2024

Mne tak dr po tretom cs kazal betadine. Telo "neprijalo" jeden steh.. rychlo sa ro betadinom upravilo.