icon

Je krvácanie po konizácii krčka maternice normálne?

17. okt 2025

ahojte baby, poprosim tie ktore boli na konizacii krčka maternice … bola som pred skoro 3ma tyzdnami … vsetko bolo bez problemov, prvých 10 dni po len jemne spinenie, a potom som zacala jemne krvácať ..v nemocnici mi povedali ze jemne krvácanie je ok, ale uz skoro dva tyzdne nonstop krvacam, hoci ma nic neboli, a nieje to nejak vela krvi, tak na 2-3 vložky denne dajme tomu, niekedy trosku viac niekedy menej … mam pocit ze to aj dost zapácha, ten výtok ktory tam je tiez … neviem ci je to normalne alebo co… aj ked mam na vložke len trosku krvi musim hned menit lebo citim ze to zapácha, inak ako pri normálnej menstrucii .. svoju menštruáciu mam dostat o nejaky tyzden … prosim poraďte alebo dajte skúsenosť ako ste to mali po konizacii vy a ci mi nahodou neviete poradit ci je to normalne … ku gynekologicke som objednaná buduci tyzden ale proste obavám sa ci je to v poriadku alebo co, kedze ako pisem prvých 10 dni som mala len jemne spinenie a odvtedy krvacam .. aj ked slabo ale kazdy den … dakujem za kazdy príspevok

curlie
17. okt 2025

@anonym_autor ahoj, tak dlho som veru nekrvácala a ani to nikdy nezapáchalo. Opatrne s tým 🥹 držím palce 🤞

nikha2809
17. okt 2025

Ja som krvacala tak ako ked som mala šestonedelie celý čas, aj tak dlho.Ale ak sa ti čokoľvek nezdá určite by som šla k doktorovi

caramellka
17. okt 2025

@anonym_autor Mne robili konizaciu v januári, tiež som po operácii krvácala len trošku, zo 3 dni tak slabšie. No 6 dní po operácii som dostala menzes, zo začiatku fakt silné (u mňa nezvyčajné) krvácanie a potom slabšie, ale trvalo to takmer 3 týždne. Po desiatich dňoch mi gynekológ predpísal Dicynone a kázal mi kúpiť si Ascorutin. Pri nasl. menzese sa to už upravilo a bolo o.k..

pe_mi
17. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som nekrvacala skoro vôbec, zas druhý extrém
Ja som mala slabé hnedé špinenie 3 dni
Silny zápach som nemala

ivana11155
17. okt 2025

@anonym_autor ja som krvacala do dalsej menstruacie a aj to zapachalo. A tiez to bolo uplne slabo, stacila mi hrubsia intimka.

autor
17. okt 2025
@ivana11155

@anonym_autor ja som krvacala do dalsej menstruacie a aj to zapachalo. A tiez to bolo uplne slabo, stacila mi hrubsia intimka.

@ivana11155 a tiez takto dlhsie ? lebo ja uz druhy tyzden kazdy den takto krvacam, aj ked ako vravim nieje to silne ale proste cely den po kúsku krvi … po ms sa to uz upravilo? Dakujem za odpoved

ivana11155
18. okt 2025
@anonym_autor

@ivana11155 a tiez takto dlhsie ? lebo ja uz druhy tyzden kazdy den takto krvacam, aj ked ako vravim nieje to silne ale proste cely den po kúsku krvi … po ms sa to uz upravilo? Dakujem za odpoved

@anonym_autor 3tyzdne krvacanie, potom ms, potom uz nic. Krvacanie slabe ale zapachalo. To sa cisti aj maternica, baba vyssie co pisala ze ako 6sto nedelie- je to presne tak

autor
18. okt 2025
@ivana11155

@anonym_autor 3tyzdne krvacanie, potom ms, potom uz nic. Krvacanie slabe ale zapachalo. To sa cisti aj maternica, baba vyssie co pisala ze ako 6sto nedelie- je to presne tak

@ivana11155 dakujem velmi pekne, cize nemusim sa nejak extra bat snad … lebo ta krv mi nepride ako nejaka čerstvá ale skor taka tmavšia no nazvala by som to ako take spinenie ale zneistela som ked som citila ze to zapácha, nie tak ako krv pri menstruacii, a po dalsie ze to trva uz dva tyzdne aj ked je to slabo ale je to počas celeho dna .. vraveli mi v nemocnici ze ked budem krvácať silno mam prist ale ono to nieje silne len je to proste stale po troske …

autor
18. okt 2025

A zvlast ked vela žien co som citala pisali ze nekrvacali vobec tak som dostala strach

ivana11155
18. okt 2025
@anonym_autor

@ivana11155 dakujem velmi pekne, cize nemusim sa nejak extra bat snad … lebo ta krv mi nepride ako nejaka čerstvá ale skor taka tmavšia no nazvala by som to ako take spinenie ale zneistela som ked som citila ze to zapácha, nie tak ako krv pri menstruacii, a po dalsie ze to trva uz dva tyzdne aj ked je to slabo ale je to počas celeho dna .. vraveli mi v nemocnici ze ked budem krvácať silno mam prist ale ono to nieje silne len je to proste stale po troske …

@anonym_autor aj nam povedali, ze ked silno tak prist a ze pre nich je silno 10 vloziek a viac za den