Je krvácanie po sexe normálne?
Ahojte baby je normálne aby som krvácala kúsok po sexe ? mala som pocit že som suchsia už dlhšie a dnes po sexe zo mna išla krv nie veľa ale tak zľakla som sa…plus ma už dlhšiu dobu trápi zápal močových ciest a ureaplazmy a priateľ mal aj chlamýdie ale to sme preliecili len hovorím aby ste boli v obraze :/ áno je to pestrá paleta…len mám obavu že to môže byt rakovina krčka maternice ale nechcem stresovať a myslím že by to mohlo byt z tej suchosti počas sexu že som sa poranila počas tak neviem čo myslite?
@crazy_cat_lady nemám už vravím že som tým trpela niekoľko krát len
moze byt aj kvoli tej suchosti, ak o tom vies, tak pouzivajte lubrikant
@ludmila727272 určite ak si sucha sa mohlo jednať o podráždenie .
Suchost, polyp na krcku, zapal, ....cokolvek. Preco hned rakovina?🙄
@ludmila727272 určite to rieš, môže to byť banalita, ale aj nie. Akože krvácať z podráždenia, veď to by ťa drel
kartáčom, či...? Veď to ťa riadne muselo bolieť a štípať. Nemám s takým podráždením skúsenosť.
A so zápalom moč.ciest sexovať? 😵
@ludmila727272 môže to byť aj tou suchostou ...
@ludmila727272 sksu si silno dlho triet kozu, myslis ze ti nebude krvacat? samozrejme ze tkanivo sa moze porusit a krvacat. ak by si mala rakovinu, tak bude krvacat kedykolvek, nielen pri mechanckom podrazdeni. to samozrejme uplne rakovinu nevylucuje, ale to co popisujes, tam je malo pravdepodpbny dovod, ze ide o rakovinu
ako baby pisu, pouzi lubrikant. prevencia proti rakovine su preventivne prehliadky.
a teda krvacanie moze byt z roznych dovodov. samozrejme je tam to mechanicke drazdenie, taknova mozu byt aj pri a po chronickych infekciach citlivejsie,
Najprv sa vylieč a potom sexuj. Zarábaš si na ďalšie problémy.
@januska12323 ved pisala, ze su prelieceni obaja🙄
@ludmila727272 kde chytil priateľ chlamýdie? Prepáč ale taky priateľ by už nebol priateľ. Kto vie čím všetkým ta ešte nakazil a zaraba ti na vážne zdravotné problémy.
Zo suchosti to na 150% nie je, tie co ti to píšu je to absolútne nezmysel. Jedine ze máš zapal a preto vznikajú trhliny. Skôr to odhadujem na polyp. Na tvojom mieste už sedím ráno o 7:00 v čakárni.
A rozmysli si s kým spíš
@ludmila727272 ,, V rozmnožovacom ústrojenstve mužov a žien parazituje Chlamydia trachomatis. Je prenosná pohlavným stykom s nakazeným partnerom a to nielen pri vaginálnom styku, ale aj análnom a orálnom styku. V túto chvíľu je chlamydiová infekcia jedna z najčastejších prenosných ochorení medzi sexuálne aktívnu populáciu vo veku 15-50 rokov. Riziko nakazenia chlamýdiami je väčšia u promiskuitných ľudí, ktorí zanedbávajú zásady bezpečného sexu a nepoužívajú ochranné pomôcky – kondómy. Väčšina nakazených pritom nemá žiadne príznaky, čo hraje do kariet ďalšiemu prenosu infekcie. Po zistení nákazy je preto vhodné kontaktovať všetkých sexuálnych partnerov a upozorniť ich na nutnosť diagnostiky a liečby. "
@simona20201309 ahoj ku gynekologičke chodím pravidelne možno aj častejšie než je norma a keď mal priateľ chlamýdie mne vyšli výsledky na ne negatívne jedine čo mám opakovane sú urea
@ludmila727272 ty nechápeš co ti píšem??? Ze tvoj priateľ tie chlamýdie chytil od nejakej štetky. Ze je to choroba ktorá sa prenáša pohlavným stykom
Uff ja tiež nemyslim že krv z podráždenia. Ak jej bolo malinko a bola možno jemnučká, tak snáď hej ale ak to bola farebne sýta krv, tak mi to nepríde normálne. Dr ti nerobí popri prehliadke stery z krčka, cytologiu? A ako dlho ste s priateľom? Dôverujes mu? Nemusí ta nutne podvádzať, možno dačo z predchádzajúceho vzťahu?
@breeen veď toto práve meviem či mi robia tu cytológiu ale myslím že by mali aspoň dúfam

myslim, ze by si nemala sexovat ked mas zdravotne problemy.. mas zapal mocovych ciest a ty sexujes? a rozum si kde nechala?