icon

Je môj bezdôvodný plač príznakom predmenštruačného syndrómu?

gabikaze
1. sep 2025

Ahojte. Akurat sa nachádzam v 21. Dni cyklu. Menzes by som mala dostat az pravdepodobne o 2 týždne. No dnes som uz rano vstala so smutnou náladou. Cely den len bezdôvodne plačem. Povedala by som ze to je az pomaly záchvatový plač, no však nemam na neho dôvod. Celý deň nemam chuť do jedla a občas mam aj hnačku. Citim smútok a trochu beznádej. Myslite ze ide o PMS? Dakujem za kazdu radu a názor.🙂

anonym_ae733e
1. sep 2025

si len precitlivená to prejde 🤣

zobaka
1. sep 2025

ja zhruba tyzden pre dmenstruaciou mam hrozne depresivne stavy, takze moze ist o pms, ale skor realne veci co ma stvu, tak vtedy pocas pms viac 😂

anonym_ae733e
1. sep 2025

naozaj revete počas pms? 🤣

gabikaze
autor
1. sep 2025
@anonym_ae733e

naozaj revete počas pms? 🤣

@anonym_ae733e Áno, niektoré ženy plačú počas PMS. Sú to normálne hormonálne výkyvy, nie sranda na zľahčovanie.

zuzanita1609
1. sep 2025

Ja mávam také dňové zmeny nálad. Ráno som pritulná,cez deň mrzutá a večer lútostivá. Keďže je môj chlap cez deň vyťažený v práci, tá moja horšia časť stránky PMS ho obchádza,ale zvyknú si za tie roky 😁. Len mi donesie niečo sladké (obľúbené gumové medvedíky), niečo kyslé (pomaranče,citrusy) a niekedy aj fajné červené🍷, ktoré si večer otvoríme. Neoplatí sa mu rýpať,ani čokoľvek vyčítať, nemá vtedy argumentačne šancu 😆.

liusa82
1. sep 2025

aj ja to sem tam mávam nie síce celé dva týždne dopredu ale tak niekolko dní až týždeň áno.Samú ma to prekvapí čo hormony dokážu.Ani nie že za hocičo plač ale proste som vtedy citlivejšia na zmeny nálad a som viac rozcítená a tým pádom aj plačlivá aj kvôli obyčajným blbinám 😊