Ja som mala porod super, asi len jeden steh, fskt nič hrozné, vyspala som sa ani som nevedela ze som rodila 🤣 krvacala som 3 týždne ale len slabo, a "z vonku" som bola ako pred tým, cítila som sa super. Ale mala som rešpekt, nevedela som ako vyzerám zvnútra, ja som si počkala 6 týždňov, objednala sa k dr, a až keď ona povedala ze je všetko v poriadku, až potom som rozmýšľala nad sexom. 6 týždňov nie je 6 mesiacov predsa. To telo vynosilo človeka, porodilo človeka, a ja mu nedám ani tých 6 týždňov na zotavenie? To si musí žena fakt nevážit samu seba.
Ja som mala porod super, asi len jeden steh, fskt nič hrozné, vyspala som sa ani som nevedela ze som rodila 🤣 krvacala som 3 týždne ale len slabo, a "z vonku" som bola ako pred tým, cítila som sa super.
Ale mala som rešpekt, nevedela som ako vyzerám zvnútra, ja som si počkala 6 týždňov, objednala sa k dr, a až keď ona povedala ze je všetko v poriadku, až potom som rozmýšľala nad sexom. 6 týždňov nie je 6 mesiacov predsa. To telo vynosilo človeka, porodilo človeka, a ja mu nedám ani tých 6 týždňov na zotavenie? To si musí žena fakt nevážit samu seba.