icon

Je návšteva pohotovosti potrebná pri nezvyčajnej menštruácii?

6. feb 2026

Ahojte,
Máte skúsenosti?
Mám celkom veľký myom, ktorý už nerastie, teda aspoň podľa sledovania.
Nerobil problémy, doteraz.
Teraz som dostala svoje dni a sú dosť zvláštne.
Prvý deň v termíne, normálny. Druhý deň, trošku bolesti ale také ako vždy aj intenzita ako vždy, tretí deň bol trošku silnejší, to tretí deň býva, ale večer začali intenzívnejšie bolesti, čo vystrelovali do krížov. Zas nič na tabletku, len nepríjemné. Štvrtý deň sa zvyčajne kohútik priškrtí, ale včera boli normálne "vodopády" aj s pomerne veľkými zrazeninami a večer asi 10 minút zimnica a teplota vyskočila na 37,7, čo je u mňa prvý krát po asi 15 rokoch, normálne mávam 35,4. Dnes je piaty deň, v noci v pohode, ale od rána pomerne silné krvácanie. Podľa ai sa niečo môže diať s tým myomom.
Mám dnes stretnutia, ktoré sú plánované mesiace a neviem ich odložiť, zrušiť a moja gynekológia dnes neordinuje.
Je toto na pohotovosť? Nie som z tých, čo chodia k doktorom a teda pohotovosť je pre mňa úplne niečo nové a nerada by som tam išla zbytočne. Počá to do pondelka k mojej Dr?
Zažili ste?
Čo ma tam čaká? A kam v Bratislave ísť na pohotovosť, ak sa to zhorší?
Ďakujem za postrehy.

Strana
z2
chances
7. feb 2026
@anonym_autor

Ako by ste toto interpretovali?

@anonym_autor ako zvysenu alebo dokonca vyznamne zvysenu hladinu CRP.

ibatanecnica
7. feb 2026
@anonym_autor

@ibatanecnica vybrali ti len myom alebo celú maternicu? Laparoskopicky, alebo rezali?

@anonym_autor iba myom

autor
7. feb 2026

Takže som bola na pohotovosti. Nakoniec je to zápal mocaku a z toho celé tie bolesti a krvácanie. Chceli ma tam nechať, lebo nevedeli zastaviť to krvácanie, ale sľúbila som, že ak sa to nebude zlepšovať, prídem

chances
8. feb 2026
@anonym_autor

Takže som bola na pohotovosti. Nakoniec je to zápal mocaku a z toho celé tie bolesti a krvácanie. Chceli ma tam nechať, lebo nevedeli zastaviť to krvácanie, ale sľúbila som, že ak sa to nebude zlepšovať, prídem

@anonym_autor Skoré uzdravenie!

autor
9. feb 2026
@chances

@anonym_autor Skoré uzdravenie!

@chances ďakujem

Strana
z2