icon

Je normálne krvácanie po pohlavnom styku počas menštruácie?

chosefina124
31. jan 2025

Ahojte ja sa chcem iba opýtať či má niekto skúsenosti stim
28.1.2025 mi začala MZ a už dva dni som vôbec nekrvacala myslela som si že mi skončila a dnes z manželom sme mali pohlavný styk pri pohlavnom styku som začala krvácať no čelí deň áni kvapka netiekla mám zájsť k lekárovi alebo sa nemusím báť normálne mávam 4 dní menzes

ukgirls
31. jan 2025

normalne ti konci ..na co by si letela k dr?

chosefina124
autor
1. feb 2025

@ukgirls lebo mi to už takto robí 3 mesiace

ukgirls
1. feb 2025

tak vyckaj 7 dni az ti skonci a az potom skakaj po manzelovi ...

anavixy
1. feb 2025

Ano je to normalne, ked to takto mas stale ze ledva skonci menzes a uz mate sex a potom zakazdym znova krvacas, pricom bezne po sexe v inej faze cyklu nekrvacas, tak to za mna logicky bude mat suvis s ms. K lekarovi samozrejme ist mozes, ked sa ti to nezda ok, zavolaj a uvidis co ti povedia.

michaela789
1. feb 2025

Pokiaľ sa to deje výlučne len tesne po menštruácii, je to podľa mňa normálne. Menštruácia neskončí ako keď zavrieš kohútik, je to proces postupného slabnutia, špinenia aj počas niekoľkých dní... Pri sexe sa to tam všetko pohybuje, nehovoriac o tom že orgazmy spôsobujú sťahy maternice... Takže môže sa logicky stať že sa vypudí nová vlna krvácania.

chosefina124
autor
Autor odpoveď zmazal
ukgirls
2. feb 2025

@chosefina124 sprosta si ty,ked nevies,ze menzes nekonci po 3 dnoch ..aj ked je krvacanie minimalne stale moze byt v 7 dnoch ... to ze mas 27 neznamena ,ze mas aj inteligenciu

kepassa
2. feb 2025

@chosefina124 preco utocis a nadacas jej do sprostych, ved ma pravdu....to si nemala jednodnovu menstruaciu, iba si bola v 4.den menzesu a sexom a stahmi maternice sa ti vypudila krv, kt.by sa za "kľudných" podmienok nespustila. Ja mam tiez len 3 dni menzes ale staci, ze som chora alebo mam fyzicku aktivitu alebo hocičo a este sa mi spusti aj na konci 4.dna ale taká jednorazovka...ine by bolo kebyze ti riadne skonci a zacnes krvacat napr.po 10 dnoch. Ano, toto by uz bolo na gynekológa, ale takto ti iba taktne povie to iste, ze ste sexovali pocas menštruácie, tak sa nečuduj...