icon

Je normálne mať hnedý výtok po kyretáži?

15. aug 2024

Ahojte dievčatá. Som 9dní po kyrete, a stále sa “čistím”. Posledné dva dni to bol už len výtok vo veľkosti malej bodky, dnes opäť vacsi hnedý fľak. Bolesti ani iné ťažkosti nemám. Je to v poriadku? Veď už by to malo ustáť, nie? Ďakujem

stela567
15. aug 2024

Ahoj. Ja som krvacala asi len 2 dni ale zvyšných 12 som spinila, niekedy viac niekedy menej. Mne doktor povedal, že pokiaľ nie sú bolesti, kŕče alebo teplota je to OK.

autor
15. aug 2024

@stela567 Ďakujem 🙏🏻 Tak snáď už bude koniec aj u mna čoskoro, je to hrozne otravné, človek chce už mat naozaj po tom 🙄 Po akom čase si dostala prvý menzes prosím?

stela567
15. aug 2024

Poviem ti presne 22.7. mi robili kyret a menzes som dostala 30.8. Mam to poznačené v menstruacnom kalendari

autor
15. aug 2024

@stela567 Ďakujem krásne 🙏🏻

stela567
15. aug 2024

Niet zač. Prajem veľa zdravia 🥰

20erika07
15. aug 2024

Ja som po kyrete ( MA) špinila celý mesiac, ale to som mala este zvyšky placenty, prvá menstruacia dosla tak ako mavam cyklus 28dni, ale ani s tou sa zvysky nevyplavili, az injekcie na stahovanie maternice 5dni zabrali. A po dalsom MA, znova zlé vyčistenie pri kyretazi a to uz ma po 1,5mesiaci brala sanitka, lebo tenisové lopty zo mna padali ,zalievala ma krv tak, ze ked som stiahla nohavicky normalne ako ked balón s vodou prasknes kus viac a naraz to prudom vytecie.
Tak toto su napr pripady, kedy to nie je normalne, myslim, ze si zatial v pohode 🙂

cukroska
15. aug 2024

Aj ja som spinila dlho. Nebola som ani u lekára ci sa má co nie. Nechala som to tak.

baskustek
17. aug 2024

@20erika07 kokso, mne sa stalo presne to iste, a to ma lekári v nemocnici presviedčali, že to s predchádzajúcim kyretom nesúvisí, že to bolo dávno. Ja som mala kyret vo februári, odvtedy až do júla som aj mimo ms stále stále špinila a v júli sa mi spustila taká ms, že zo mňa išla masa ako želé v obrovských kusiskách a do toho tieklo prúdom množstvo krvi. V práci mi zavolali záchranku, odpadla som a zobudila som sa až na JIS po ďalšej kyretáži. Uzavreli to ako hormonálna porucha, ale ja sa stále domnievam, že ma v tom februári dobre nevyčistili.