Je normálne mať rôzne veľkosť prsníkov?
Ahojte baby, som zaskočená tým, čo som sa dozvedela pred pár dňami a neviem teda, či to je normálne. Zistila som, že mám jedno prso väčšie ako druhé, akože nie je to veľký rozdiel, ale vidieť to, keď sa pozriem do zrkadla a aj keď si dám podprsenku. Je to normálne ? Ďakujem :/
Ako si sa mohla "len pred pár dňami" dozvedieť, že máš jedno prso menšie a ešte keď píšeš, že je to vidieť v zrkadlo. To mi nevychádza 😃
Áno,je to bežné , ja nemám.ale sestry obe majú
Zaskočená? Doteraz si sa v zrkadle nevidela? A áno je to normálne, ani ruky, nohy, oči nemáš všetky na chlp totožné.
Je to úplne normálne. A gratulujem. Predpokladám, že si úspešne absolvovala očnú operáciu a vrátil sa ti zrak. 👍
Tak ja mam oveľa väčší rozdiel, je mi to neorijemne aj som chcela ísť na plastiku ale dôvody prečo nie ma presvedčili
Ano, je to uplne bezne. Ako uz zien, tak aj u muzov. Si predstav, ze ani oni nemaju obe vajcia uplne totozne, ale moze byt jedno vacsie a druhe mensie.
Ano, pri všetkých párových orgánoch je to normálne, že nie sú úplne rovnaké.
@gabriela2952 môžem vedieť ake? 🙏🏽
@gabriela2952 väčšina z tých komplikácií súvisí s prítomnosťou implantatov, prsia sa dajú upraviť aj bez nich 🙂
@kristinka92 áno, ale človek schudne pripadne priberie a je tam kde bol, takže za mňa zbytočne vyhodené peniaze

Ja to mam tiež, chodím do špecializovanej predajne a tam kupujem spodné prádlo, aby rozdiel nebol vidieť...