Je normálne mať výtok po nechránenom sexe?
Baby vcera večer sme mali nechránený sex po sexe som išla do sprchy a na wc samozrejme aj vytekalo zomna von dala som si intimku a išla si ľahnúť spať. Ja by som sa chcela opýtať či je normálne aj počas dňa že vyreka stále von ejakulat alebo ako to nazvať,? Ráno keď som išla ma wc tieklo zomna rovnako až som si všimla že kvaplo viacej von vedčom množstve akoby do žltá. Vymenila som si intimku a aj teraz pocas dňa pociťujem akoby po kvapkách išlo von aj je cítiť zapachajuco krd idem na wc že je to tým ejakulat nie žiadny vytok vaginálny. Ďakujem za odpoveď
Ano, je to normálne . Ja som sa vždy po sexe išla poumývať , čupla som si zatlačila som ejakulát vyšiel von a ja som sa okupala .
No podľa mňa toto je uz niečo iné
Čo ja viem, ja to všetko väčšinou "vytlačím" po sexe keď idem cikať, potom možno len trošku už vytečie aj s výtokom. Možno máš silný výtok, ale to by nejako výrazne smrdieť nemalo a ešte celý deň.
Áno. Niektori chlapi maju ejakulatu na rozdávanie...
@simona1998 mne aj tak ide aj na druhy den von, nech robim co robim...asi ho ma vela a ja dake zakutia, kde sa to drzi, neviem 🤣
@nevenka asi tam máš nejaké čarovne zákruty 😆
@simona1998 to potom vysvetluje tie 4 deti, posledne dokonca zo 4-5 dni pred ovulaciou 🤪. A to vzdy povytlacam co sa da, ziadne lezanie, stojky, aby nevytieklo. Mna vzdy pobavia tie metody, ako pomoct otehotneniu, ze lezat s nohami hore a tak. Ja skocim na rovne nohy, do sprchy, na wecko. A hla. 🤣

Áno, tiež som to takto mávala zakaždým. Len mne to potom prešlo až do zápalov, čiže som musela robievať výplachy.