icon

Je normálne pozorovať zmeny po cisárskom?

5. júl 2024

Ahojte, je to pre mňa citlivé preto radšej anonym. Som po cisárskom skoro 11 mesiacov (1. Tehotenstvo). Po sprche som sa pozrela dole zrkadlom kvôli pupáčiku ale ostala som úplne zarazená ako tam vyzerám. Klitoris väčší, vstup do pošvy a aj okolitá koža tmavá.. nebudem klamať že ma to prekvapilo. V tehotenstve mi takto stmavli vnútorné stehná a pupok ale to sa po pôrode ošúpalo a ostalo ako predtým ale tam dole je to očividne stále poznačené tehotenstvom. Je to prosím vás normálne? Mám 24 rokov tak som nečakala že sa tam dole zmením aj keď som nerodila prirodzene. Samozrejme nechcem vedieť ako to máte vy ani nič čím by som vás pohoršila a toto nie je žiadny vtip a ani chlap to nepíše. Na nete neviem nájsť nič o tomto. No manžel sa nesťažoval aj keď priznal že si to všimol ale sex máme oveľa lepší ako pred pôrodom. Ďakujem za názory

mamamasama
5. júl 2024

Rodila som 3 krát prirodzene a som úplne bez zmeny.

miadi
5. júl 2024

Teraz aby clovek zrkadlo vytahoval alebo selfie robil 😅nemala som cisarsky 2x roztrhana sita vaginalne porody a dole to vyzera uplne rovnako ako predtym. Vravis ze Sex lepsi ako pred porodom klitoris vacsi 👍😃to je dobre nie ?

autor
5. júl 2024

@miadi tak nemala som v plane si to dole kontrolovať ale ten pupák ma donútil 😃 a áno je to dobre že sex je lepší len ma zaujíma či sa to vráti späť do pôvodného stavu aj keď už je to skoro rok(teda tá farba a veľkosť) 😃

egonsk
5. júl 2024

pokial nemas klitak vacsi ako muz ud, tak to neries, naopak on to mozno vie lepsie vyuzit aby ti doprial trosku viac a jednoduchsie rozkose 😉 takze bud rada.. heheh.
No a farba i ochlepnie sa aj casom zenam meni, na to si zvykni, chlap to neriesi, zvlast ak ta miluje a je stastny s tebou...

miadi
5. júl 2024

Ta farba moze byt hormony. Ak mas obavy opytaj sa na gynde . Je uplne ok pozerat sa sama na seba od spodu 😉kontrolovat podvozok.

anjelicek26
5. júl 2024

Mozno hormony, zmena pigmentacie... my mame 4 deti prirodzene a teraz najmladsi akutny cisarsky a dole sa opticky nic nezmenilo... opytaj sa na gynde, ked sa ti nieco nezda.

autor
6. júl 2024

@miadi
@anjelicek26 ďakujem baby myslela som si že to bude pigmentacia z hormónov. Spýtam sa na to gynekologičky

tamtumdo
10. júl 2024

No neviem nepoteším ta asi....som od posledného cisárskeho skoro 5 rokov....nieje to také tmavé ako v tehotenstve, ale tmavšie, iné, do pôvodného stavu sa mi to nevrátilo....gyn povedal že hormóny, že niekomu ostane niekomu nie....

martul
10. júl 2024

No možno to napíšem neodborne, ospravedlňujem sa vopred, ale možno niekto pomôže o čom píšem. Už aj tu som videla nejaké diskusie, že existuje nejaká procedúra....laser alebo niečo také. Upraví sa ti farba ale napr. aj problémy s mechúrom, rôzne veci tým vedia opraviť, len neviem to odborne nazvať. Možno niekto pomôže.