icon

Je nutné sa holiť pred návštevou lekára?

18. feb 2026

Zdravím, je mi to torsku trápne ale holite sa pred návštevou lekára? Ja som sa zabudla nemám momentálne s čím a cítim sa teraz trápne. Neviem či to je bežné alebo sa väcsina holi

Strana
z2
januska12323
18. feb 2026

Lekárovi je to jedno, stačí keď sa umyješ.

parvinka0001
18. feb 2026

Nikdy by som nešla neoholena a to som bola tehotná s dvojkami . Hanbila som sa ako pes keď prišlo zamnou dievča že či som oholena deň pred sekciou ale jasne som bola každý deň na čerstvo .

A že zabudla ??? Ako nehnevaj sa ale nevieš kedy máš ísť ku dr. Chápem niektoré staršie ženy sa neholia

minenkaa
18. feb 2026

Holenie nie je povinne a ani potrebné

enmery
18. feb 2026
@parvinka0001

Nikdy by som nešla neoholena a to som bola tehotná s dvojkami . Hanbila som sa ako pes keď prišlo zamnou dievča že či som oholena deň pred sekciou ale jasne som bola každý deň na čerstvo .

A že zabudla ??? Ako nehnevaj sa ale nevieš kedy máš ísť ku dr. Chápem niektoré staršie ženy sa neholia

enmery
18. feb 2026

Rieš max čistotu a nie holenie. Plus u gynekológa čisté nohy a čisté ponožky.

anonym_83e932
18. feb 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 kazdy den si tie citlive partie drat, auuu 🫣🙄

mmia96
18. feb 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 a tebe čo je ? Čo si mala zlý deň?

anonym_90eaca
18. feb 2026

Ja som mala ísť na úplne prvé vyšetrenie na neuro pred mesiacom. Nohy si v zime neholim rastie mi vpredu maximálne zopár chlpov ale tak jasne vidno ich keď je pokožka svetlá, nevedela som ze sa treba vyzliecť do prádla ze neuro ma bude z každej strany pozerať 🤣 😃 hanbila som sa, takže áno radšej sa ohol ak sa chceš cítiť dobre

parvinka0001
18. feb 2026
@anonym_83e932

@parvinka0001 kazdy den si tie citlive partie drat, auuu 🫣🙄

@anonym_83e932 nie každá ma citlivú pi ako si ty. Fuj radšej s chlpatou jasne pôjdem k dr. Lebo ťažko je sa oholiť

parvinka0001
18. feb 2026
@mmia96

@parvinka0001 a tebe čo je ? Čo si mala zlý deň?

@mmia96 a čo mám radšej si nechať týždenne chlpy pre dajaku pi aby bola v poriadku .ste humusacky

minenkaa
18. feb 2026
@parvinka0001

@mmia96 a čo mám radšej si nechať týždenne chlpy pre dajaku pi aby bola v poriadku .ste humusacky

@parvinka0001 humusna si jedine ty,chlpy neznamenajú špinu

anonym_987f1b
Odpoveď bola odstránená
anonym_987f1b
18. feb 2026
@minenkaa

@parvinka0001 humusna si jedine ty,chlpy neznamenajú špinu

@minenkaa humuska si ty že mladá žena ide s bobrom....aj chlapovi dávaš oblizovať bobra ?

klara546
18. feb 2026

Ja by som sa neoholená ani manželovi neukázala. Niektorí ľudia sú zvláštni.

parvinka0001
18. feb 2026
@klara546

@klara546 no sme humusacky ....🤦

anonym_e3a4c5
18. feb 2026
@klara546

@klara546 No potom mas v profile ale zlu fotku. Ak oholena, tak takto. 🙂

enmery
18. feb 2026
@anonym_987f1b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_987f1b Ty si uvedomuješ, že lekára pri žiadnom vyšetrení nezaujímajú chlpy? Gynekológom najviac vadia neumyté nohy kvôli smradu a špinavé ponožky. Aj lekárom rastú chlpy, chlpy neznamenajú špinu. V živote sme toto na škole neriešili.

ivik4
18. feb 2026

Strasne som rada ze mi ide opät koň 😀🍿.

Autorka - ano ja idem oholena ale nerozlisujem ci sa holim skrz doktora ktoremu to je naozaj jedno, alebo len tak. Som oholena stale lebo sa tak citim ja osobne dobre. Podla toho co pises tak aj ty ale vobec sa nemusis citit trapne, doktor to neriesi.

pr85
19. feb 2026

@anonym_autor Ja som išiel k urologovi na prirodno (neoholeny) a žiaden problém nebol.

niekto2hy
19. feb 2026
anonym_987f1b
19. feb 2026
@pr85

@anonym_autor Ja som išiel k urologovi na prirodno (neoholeny) a žiaden problém nebol.

@pr85 tak u teba to je jasné

anonym_3b544e
19. feb 2026

Ja si holim iba boky, moj muz nema rad keď sa oholim. K lekárovi idem umyta, čistá. Chlpy nijak neriešil.

anonym_3b544e
19. feb 2026
@anonym_987f1b

@minenkaa humuska si ty že mladá žena ide s bobrom....aj chlapovi dávaš oblizovať bobra ?

@anonym_987f1b co je na tom? Pokiaľ som umyta. Manžel nema rad, keď sa oholim. Jemu to pripomína male dievčatko...

anonym_ec0ce8
19. feb 2026

Blbé komenty si nevšímaj, píšu ich znudené mamičky. Ako zdravotník ti poviem, že nám je to úplne jedno. Každý pozerá len tam kde má, nemáme čas obzerať oholenie. Okrem toho, každý deň vidíme toľko pacientov, že na konci dňa absolútne nemáme šancu si pamätať kto bol a nebol oholený a navoňaný. A oproti tým extremom ktoré zažívame občas je pár chlpov nič. Fakt nemáš čo riešiť. Ani ja osobne to nejak nepreháňam aby som šla k lekárovi čerstvo oskalpovaná.. dôležitejšie je aby si bola osprchovaná ak sa jedná napr o gynekológa. Inak nám je to úplne jedno, nemáme čas obzerať chlpy a zostrihy. Ochlpenie je prirodzené. Už sa mi stalo, že som šla na gynekologickú pohotovosť, kde ma vyšetrovala moja známa a bola som asi týždeň neoholená a nič sa nestalo. Lekár je pre teba cudzí človek, aj keby ta mala vyšetrovať tu nejaká komentátorka tiež ti to môže byť jedno co si mysli. Ale lekár je profesionál, nie sedliak aby mal takéto názory aké si tu môžeš prečítať. Žiaden stres.

dzulli1980
19. feb 2026

Pozri, hlavne sa tu nenechaj zdeptať tými, čo to majú zrejme vyholené aj v hlave ... chlpy neznamenajú špinu ... ja sa holím, keď idem k Dr. ... nie kvôli nemu, kvôli sebe ... párkrát sa mi stalo, že sa čosi akútne vyskytlo, išla som neoholená ... no stres, je to v pohode ... hygiena je dôležitá.

dadis
19. feb 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 Fuj je to, co tu predvadzas. Lekarovi je srdecne jedno, ci tam mas bobra, ciarku alebo nahladko. Nejde ti robit cunnilingus. Myslis si, ze vsetky damy 60+ chodia k dr ako babatka? A pre doktora je tvoja vulva len dalsia z desiatok a stoviek, co v ten mesiac videl. Chlpy berie ako standard. Ze ty sa chces citit pred dr. dobre a pekna, je len tvoj pristup. Niektorym staci sa pred vysetrenim osprchovat. Nic to nemeni na pohlade lekara. A to pisem ako ta, co sa tam dole depiluje len raz tyzdenne, ale ku gynekologicke sa oholim 😅, ale racio to nema ziadne..
Ale raz tu pisali dievcata, ze nejaky gynekolog sa stazoval, ze
zeny k nemu chodia vysprchovane, vyholene, ale nohy smradlave 😅 a tie ma prave ori hlave..

minenkaa
19. feb 2026

Niektoré ženy si neskutocne o sebe myslia,to vážne si myslite,že ste pre toho doktora zaujímavé a bude si pamatat,či ste boli alebo neboli oholené
To aj pred návštevou zubára nerobíte mužovi oral, aby ste sa nehanbili
Chlpy sú súčasť tela a keď sa niekto nechce holiť, je to len a len jeho vec ,keby ste vedeli ako smrdite ,aj keď sa umývate kadejakými mydlami,to za hodinu váš vlástny pach tam dole zas cítiť ,a to sa nehanbíte roztiahnuť nohy

minenkaa
19. feb 2026
@dadis

@parvinka0001 Fuj je to, co tu predvadzas. Lekarovi je srdecne jedno, ci tam mas bobra, ciarku alebo nahladko. Nejde ti robit cunnilingus. Myslis si, ze vsetky damy 60+ chodia k dr ako babatka? A pre doktora je tvoja vulva len dalsia z desiatok a stoviek, co v ten mesiac videl. Chlpy berie ako standard. Ze ty sa chces citit pred dr. dobre a pekna, je len tvoj pristup. Niektorym staci sa pred vysetrenim osprchovat. Nic to nemeni na pohlade lekara. A to pisem ako ta, co sa tam dole depiluje len raz tyzdenne, ale ku gynekologicke sa oholim 😅, ale racio to nema ziadne..
Ale raz tu pisali dievcata, ze nejaky gynekolog sa stazoval, ze
zeny k nemu chodia vysprchovane, vyholene, ale nohy smradlave 😅 a tie ma prave ori hlave..

@dadis presne toto ,žiletky kúpia ale sprej na nohy nie

minenkaa
19. feb 2026

A to si naozaj niekto mysli ,že sa dokáže dokonale medzi nohami oholiť ,vždy tam nejaký chlp ostane

nevenka
19. feb 2026
@parvinka0001

@anonym_83e932 nie každá ma citlivú pi ako si ty. Fuj radšej s chlpatou jasne pôjdem k dr. Lebo ťažko je sa oholiť

@parvinka0001 no mas uroven, to ano. No ked Ta zrazi auto, tak sa bez najprv oholit a potom nech Ta vysetruju 🫣. Kokos, lebo lekari nevedia, ako vyzera normalny clovek. Rozum mi stoji.

Strana
z2