Je nutné sa holiť pred návštevou lekára?
Zdravím, je mi to torsku trápne ale holite sa pred návštevou lekára? Ja som sa zabudla nemám momentálne s čím a cítim sa teraz trápne. Neviem či to je bežné alebo sa väcsina holi
Chlpy sú prirodzenou súčasťou tela, a ktoré ich nechcú, nech holia, pozdravujeme "kundolízačov" 🤣😀🤣😀👍👍👍
Nikdy by som nešla neoholena a to som bola tehotná s dvojkami . Hanbila som sa ako pes keď prišlo zamnou dievča že či som oholena deň pred sekciou ale jasne som bola každý deň na čerstvo .
A že zabudla ??? Ako nehnevaj sa ale nevieš kedy máš ísť ku dr. Chápem niektoré staršie ženy sa neholia
@parvinka0001 ?? Po prvé nešla som ku gynekologicke ale na prehliadku k všeobecnej doktorke za druhé áno zabudla som keď mám veľa veci na ktoré myslím zabudla som aj na návštevu lekára spomenula som si až večer a doma som žiadnu žiletku nemala
@pr85 tak u teba to je jasné
@anonym_987f1b a aký je rozdiel medzi tým? Vies o Tom že aj u mužov aj u žien sú chlpy prirodzene? Nechápem prečo si myslíš že u mužov sú chlpy vphode to už nie je nehygienické ale u žien nie?
Ak mam plánovanu navstevu lekára, tak sa oholim pre svoj vlastný dobry pocit. Ked ma párkrát brala sanitka ,bolo mi to jedno.
Ak by som doma nemala ziletku a idem len k obvodnemu, tak sa nevzrusujem, ale ak by som šla na gyn tak si asi najprv idem hned rano o 6h kúpiť ziletku. Alebo lupa, svetlo a nožničky, aspon kus obkosiť 😊
Ja si vaginu holim kazdy den. Vzdy ju mam hladku. Aj, ked som bola tehotna som si ju holila kazdy den. Nie nemam ju precitlivenu, ze by vagine oholenie vadilo 😃. Nech si robi kazdy co chce.
Ja si vaginu holim kazdy den. Vzdy ju mam hladku. Aj, ked som bola tehotna som si ju holila kazdy den. Nie nemam ju precitlivenu, ze by vagine oholenie vadilo 😃. Nech si robi kazdy co chce.
@anonym_8dd911 ako si môžeš holiť niečo čo nezarastá
@anonym_8dd911 ako si môžeš holiť niečo čo nezarastá
@minenkaa Chytas za slovicka. Mala som asi napisat p...
@anonym_8dd911 volať ju aj doma pi.a?
@minenkaa Volam ju doma pipinka. Este nejake otazky mas?
@anonym_8dd911 no vidíš ,mohla si kľudne aj tu napísať a nenapúšťala by si aspoň blbosť
@minenkaa Napusta nech ta pan manzel 😃
Asi som už stará ... dievčatá....zasa mi niečo ušlo.... Vagína sa holí ????.... ďakujem 🍀🌼💚🍀🌼💚
@klara546 No potom mas v profile ale zlu fotku. Ak oholena, tak takto. 🙂
@anonym_e3a4c5 👍🤣
@mmia96 a čo mám radšej si nechať týždenne chlpy pre dajaku pi aby bola v poriadku .ste humusacky
@parvinka0001 fúha vyjadrovanie tretia cenová 🤦ale hlavne že si oholena to pomôže
@anonym_autor vyslovene deň vopred nie, pretože sa môžem porezať a to mi príde oveľa problematickejšie ako nie úplne čerstvo oholená...
Zdravotníkov to ozaj nezaujíma, dôležité je aby si bola umytá a s čistým oblečením...
Čiže daj na svoj pocit...
Radšej neoholona, ako s červenými vyrážkami, alebo podráždeniu pokozkou .
Blbé komenty si nevšímaj, píšu ich znudené mamičky. Ako zdravotník ti poviem, že nám je to úplne jedno. Každý pozerá len tam kde má, nemáme čas obzerať oholenie. Okrem toho, každý deň vidíme toľko pacientov, že na konci dňa absolútne nemáme šancu si pamätať kto bol a nebol oholený a navoňaný. A oproti tým extremom ktoré zažívame občas je pár chlpov nič. Fakt nemáš čo riešiť. Ani ja osobne to nejak nepreháňam aby som šla k lekárovi čerstvo oskalpovaná.. dôležitejšie je aby si bola osprchovaná ak sa jedná napr o gynekológa. Inak nám je to úplne jedno, nemáme čas obzerať chlpy a zostrihy. Ochlpenie je prirodzené. Už sa mi stalo, že som šla na gynekologickú pohotovosť, kde ma vyšetrovala moja známa a bola som asi týždeň neoholená a nič sa nestalo. Lekár je pre teba cudzí človek, aj keby ta mala vyšetrovať tu nejaká komentátorka tiež ti to môže byť jedno co si mysli. Ale lekár je profesionál, nie sedliak aby mal takéto názory aké si tu môžeš prečítať. Žiaden stres.
@anonym_ec0ce8 presne. Radsej uprednostnime umyteho pacienta ako oholeneho.
Lol to co tu niektore davate? Si myslite ze taka 70 rocna babka co ide na kontrolu sa holi? Alebo chlap urologovi? Holenie je trend, nie otazka hygieny
Nikdy by som nešla neoholena a to som bola tehotná s dvojkami . Hanbila som sa ako pes keď prišlo zamnou dievča že či som oholena deň pred sekciou ale jasne som bola každý deň na čerstvo .
A že zabudla ??? Ako nehnevaj sa ale nevieš kedy máš ísť ku dr. Chápem niektoré staršie ženy sa neholia
@parvinka0001 a potom tu mame okrem starsich zien aj tupane inak povedane pipinky vytocene ohlupnute z holenia😃
@anonym_83e932 nie každá ma citlivú pi ako si ty. Fuj radšej s chlpatou jasne pôjdem k dr. Lebo ťažko je sa oholiť
@parvinka0001 riadna pripecenica
Chlpy sú prirodzenou súčasťou tela, a ktoré ich nechcú, nech holia, pozdravujeme "kundolízačov" 🤣😀🤣😀👍👍👍
@ivicatolic presne tak prirodzena sucast tela
@anonym_987f1b a aký je rozdiel medzi tým? Vies o Tom že aj u mužov aj u žien sú chlpy prirodzene? Nechápem prečo si myslíš že u mužov sú chlpy vphode to už nie je nehygienické ale u žien nie?
@anonym_autor u oboch pohlavi je to uplne v pohode a uz nech vam s tych chlpov nezacne vyhravat
Lol to co tu niektore davate? Si myslite ze taka 70 rocna babka co ide na kontrolu sa holi? Alebo chlap urologovi? Holenie je trend, nie otazka hygieny
@anonym_daf82f presne tak
@parvinka0001 ty si dobra trubka bez uazenia ty dobre net skraslovaci prirmysel vymyl hlavicku🤣

@klara546 No potom mas v profile ale zlu fotku. Ak oholena, tak takto. 🙂
@anonym_e3a4c5 🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍👍