Je nutné sa oholiť pred návštevou urologičky?
Dobrý. Som chlap a vždy som si pred návštevou urologičky oholil nádobičko. Prišlo mi to ako elementárna slušnosť, nakoľko asi všetky ženy, ktoré poznám sa tiež vždy oholia pred návštevou gynekológa. Videl som v tom nejakú paralelu. Čaká ma kontrola u urologičky, ale holiť sa mi veru nechce. Myslíte, že je to neslušné prísť ku urologičke jak šimpanz?
Predpokladám, že väčšina chlapov sa asi neholí, ale podľa mňa je to nechutné.
Nechce sa mi holiť, je co za argument? Tak bud sa ohol alebo nie? Co my ti mame akoze poradiť? 🤔nepochopila som vlastne
@ariannazara No že či nie je neslušné prísť na vyšetrenie s chlpatým oným... Nič viac.
Tak keď Ti to príde nechutné, prekonaj sa a ohoľ sa ... za mňa je to tomu Dr. jedno, isto kadejaké "baranice" už videl ... mne je nepríjemné ísť ku gyn. zarastená, vždy sa oholím, ale len kvôli sebe, 70-ročné ženy sa isto pred prehliadkou neholia.
Tak keď Ti to príde nechutné, prekonaj sa a ohoľ sa ... za mňa je to tomu Dr. jedno, isto kadejaké "baranice" už videl ... mne je nepríjemné ísť ku gyn. zarastená, vždy sa oholím, ale len kvôli sebe, 70-ročné ženy sa isto pred prehliadkou neholia.
@dzulli1980 Super, ďakujem za odpoveď
Hlavne, že písať na internet sa ti chce. 🤣 To čo je za level lenivosti? 🦧
@thirstymonk ak je to podľa teba nechutné a aj tak je ti to jedno, čo dodať 🤷
Aspoň sa umy prosím ta, to sa ti snáď bude chcieť...
@ariannazara No že či nie je neslušné prísť na vyšetrenie s chlpatým oným... Nič viac.
@thirstymonk bezne chodim na gyndu neoholena, cele roky a co? Kazdy vie, ze chlpy tam prirodzene rastu, sa nejdem predvadzat.
@dzulli1980 70ročné si už nemajú čo tam holiť
Autor- nie nie je to neslušné, ak prídeš k akémukoľvek lekárovi s chlpatým bimbasom, anie je neslušné ani keď žena príde ku gynekológovi s chlpatou vevericou. Ochlpenie na ľuďoch je prirodzená vec a so slušnosťou to nemá nič spoločné.
Tak je to podľa teba nechutné, ale neoholíš sa. Super logika.
@dzulli1980 70ročné si už nemajú čo tam holiť
Autor- nie nie je to neslušné, ak prídeš k akémukoľvek lekárovi s chlpatým bimbasom, anie je neslušné ani keď žena príde ku gynekológovi s chlpatou vevericou. Ochlpenie na ľuďoch je prirodzená vec a so slušnosťou to nemá nič spoločné.
@dorizzz No moja mama má 75 a chlpatú "vevericu" má furt ... tak neviem, no.
@dzulli1980 no chcela som napísať, že väčšina žien v takom veku si už nemá čo holiť, ale teda samozrejme nájdu sa aj výnimky 🙂
Nemusis sa holit, ale venuj tomu cas a pekne pozapletaj copiky, maslicky aby ti ladili s ponozkami, na to daj obzvlast pozor
@thirstymonk keby som ťa nepoznala na fóre, povedala by som, že nejaký úchyl alebo znudený prazdninujuci študent. Sa spýtaj chatu gpt, to fakt netreba s cudzími ženami toto riešiť.
Tak sa neohol. Podľa mňa ani jeden Dr nerieši
V zivote som sa neholila kvoli navsteve gynekologa
@thirstymonk keby som ťa nepoznala na fóre, povedala by som, že nejaký úchyl alebo znudený prazdninujuci študent. Sa spýtaj chatu gpt, to fakt netreba s cudzími ženami toto riešiť.
@any_soj tiez sa netreba kazdu kktinu pytat chatgpt. Ta ai zachvilu spali tolko zdrojov ze ludia vykapu lebo vsetka energia sveta sa spali na zivenie ai aby mohla odpovedat na stupidne otazky
@thirstymonk vacsina chlapov sa neholi? To dufam nie.. moj sa holi a byvaly sa tam dolu holil tiez. Musi to byt hnus mat takeho chlapa, co chodi po svete ako orangutan.
@thirstymonk vacsina chlapov sa neholi? To dufam nie.. moj sa holi a byvaly sa tam dolu holil tiez. Musi to byt hnus mat takeho chlapa, co chodi po svete ako orangutan.
@mane01 a to si holí aj nohy? Lebo ak nie, tak je tak či onak orangutan v tvojom ponímaní
@dzulli1980 vevericu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@dorizzz ty si nohy neholis? Ja ano, ale nepridem si ako orangutan, ze zarastam na nohach. Inak poznam muzov, co si nohy holia (cyklisti) a aj takeho, co si holi hrud,
@billy_jean nie neholím si nič, mám citlivú pokožku a atopický ekzem, holenie by to iba zhoršilo. Chápem že dnes sa vyžaduje aby ľudia ochlpenie nemali obzvlášť ženy, preto mi to prišlo zvláštne že prispievateľka nazvala neoholeného chlapa ako orangutana, keďže u mužov sa to vo všeobecnosti nevyžaduje. A tí sú väčsinou chlpati od členkov až po zadok, tak keď muž ktorý je ochlpený v intímnej oblasti je orangutan, tak by si mal asi aj holiť nohy, aby nebol považovaný za orangutana.., ja sa inak vi všeobecnosti ľuďom čudujem, že sú ochotní márniť čas a peniaze na to, aby sa v kuse hoili😆 ale to som ja
Chlpy sú normálna súčasť ľudského tela, môžeš s nimi robiť čo chceš.
@billy_jean nie neholím si nič, mám citlivú pokožku a atopický ekzem, holenie by to iba zhoršilo. Chápem že dnes sa vyžaduje aby ľudia ochlpenie nemali obzvlášť ženy, preto mi to prišlo zvláštne že prispievateľka nazvala neoholeného chlapa ako orangutana, keďže u mužov sa to vo všeobecnosti nevyžaduje. A tí sú väčsinou chlpati od členkov až po zadok, tak keď muž ktorý je ochlpený v intímnej oblasti je orangutan, tak by si mal asi aj holiť nohy, aby nebol považovaný za orangutana.., ja sa inak vi všeobecnosti ľuďom čudujem, že sú ochotní márniť čas a peniaze na to, aby sa v kuse hoili😆 ale to som ja
@dorizzz ja sa holím všade, vždy, stojí ma to 5 minút môjho času 2x do týždňa. Je to tak veľa? A peniaze? To je pár centov.
Hlavne treba ísť čistý a umytý,holenie nie je vôbec podstatné.
@dorizzz ja sa holím všade, vždy, stojí ma to 5 minút môjho času 2x do týždňa. Je to tak veľa? A peniaze? To je pár centov.
@billy_jean veď ako každému vyhovuje, nič proti tomu nemám ☺️
@dorizzz ty si nohy neholis? Ja ano, ale nepridem si ako orangutan, ze zarastam na nohach. Inak poznam muzov, co si nohy holia (cyklisti) a aj takeho, co si holi hrud,
@billy_jean No to by som si pri takomto chlapovi pripadala ako pri pupušovi, a oholená hruď no hrúza. Čo sa mi chlpaté na chlapovi nepáči to je chlpatý chrbát. Ešte že sa neholia všetci chlapi a sú normálne mužný a nie zženštilí.
@billy_jean ked mas citlivu kozu a zapaluje sa Ti to, ani sa 2x do tyzdna nemozes oholit, lebo si akurat tak orypes pupaky. A mozem sa aj na mihalnice postavit, lepsie to nebude. Mam po 40, chapaveho muza a nenazyva ma preto opicou. Aj takto sa da. Holim sa, ako uznam za vhodne.
@billy_jean a co vsetko stihas za 5 min.? Mne to veru nestacilo 5 minut, uprimne ma to zaujima, co to je "vsade".
@billy_jean a co vsetko stihas za 5 min.? Mne to veru nestacilo 5 minut, uprimne ma to zaujima, co to je "vsade".
@nevenka ano lytka, podpazusie a bikini oblast do 5 min v sprche.
@nevenka ano lytka, podpazusie a bikini oblast do 5 min v sprche.
@billy_jean aha, tak to potom chapem. Ja si musim holit podstatne viac.

Nechce sa mi holiť, je co za argument? Tak bud sa ohol alebo nie? Co my ti mame akoze poradiť? 🤔nepochopila som vlastne